Upptäcka franska vingårdar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-11-01
Förlag
Lindia
Medarbetare
Lind, Mikael (foto)
Dimensioner
215 x 155 x 15 mm
Vikt
433 g
ISBN
9789198065732

Upptäcka franska vingårdar

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2013-11-01
209
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Du älskar vin och vill ge ditt intresse nya dimensioner. Du vill se odlingarna och vingårdarna,och prata med vinbönderna. Du vill starta en vinkällare med flaskor du köpt direkt från gårdarna. Du vill upptäcka hur vin smakar och tillverkas i olika vinregioner.

Det är lättare än du tror. Upptäcka franska vingårdar gör upplevelsen tillgänglig, och förklarar både hur du reser med bil i Frankrike, hur du hittar en vingård, och hur du provar vin och genomför ett köp. Det finns råd om allt från hur du planerar resan till hur du läser en meny och hur du sysselsätter dina barn i Loiredalen. I guiden finns också en parlör.

Författarna har genomfört ett antal liknande resor själva, har ett mångårigt vinintresse och en en solid bakgrund i franska språket samt fransk historia och kultur. Guiden kompletteras med webbplatsen www.upptackavingardar.com, där det finns såväl aktuella länkar och blogginlägg som verktyg för att planera och genomföra en resa där du får ut mesta möjliga.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Upptäcka franska vingårdar
  2. +
  3. M Vägatlas Sverige 2024

De som köpt den här boken har ofta också köpt M Vägatlas Sverige 2024 (häftad).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Upptäcka franska vingårdar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Innehållsrik bok med många vackra foton
    Holger , 22 mars 2014

    "Upptäcka franska vingårdar" är en trevlig och vacker bok med innehållsrik text av Helena Trotzenfeldt och vackra foton av Mikael Lind. Det charmiga med boken är bl. a. att den innehåller tips och råd både om hur man planerar och genomför en lyckad vinresa med bil och en rad tips om hur man bilar med barn, hur man provar viner utan att kunna så mycket franska m.m. I andra halvan av boken görs en fint avvägd genomgång av ett tiotal kända vindistrikt. Denna genomgång är både inspirerande och in... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Helena Trotzenfeldt