De första ljuva åren (och de alltför tjocka låren) (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
250
Utgivningsdatum
2013-12-10
Upplaga
1
Förlag
Baba Books förlag
Medarbetare
Frohm, Mikael (red.)
Dimensioner
220 x 160 x 20 mm
Vikt
697 g
SAB
Lz Lindberg, Christina
ISBN
9789198067828
De första ljuva åren (och de alltför tjocka låren) (inbunden)

De första ljuva åren (och de alltför tjocka låren)

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2013-12-10
243
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Boken om countrydrottningen Christina Lindberg De första ljuva åren (och de alltför tjocka låren)är en rolig och rörande biografi. Christina fick sitt första arvode endast fem år gammal, vann sin första talangtävling vid 11 års ålder, fick ett skivkontrakt och började turnera som 13-åring. Hon har uppträtt med några av de största i nöjesbranschen och hon har slagit alla tiders rekord på Svensktoppen tillsammans med dansbandet Lasse Stefanz och hitlåten De sista ljuva åren.

Men att gå från barnstjärna till countrydrottning var ingen enkel resa. Framgången hade ett högt pris. Bakom alla succéerna hotade två mörka moln - en ständig rädsla för att hennes bakgrund som resande och de livshotande ätstörningarna skulle avslöjas.

"Enda dagen då jag slipper smyga med min hemlighet är lördag. Då är det godisdag. Jag vräker i mig en stor chokladkaka, hela på en gång. Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, nya tortyrdagar. Det blir till att vänta tills alla somnat. Jag blir bättre och bättre på att öppna kylskåpet utan att det ger något ljud ifrån sig. Mat, min stora trygghet."
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »