Vilda runor : magiska tecken i vardagen (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
341
Utgivningsdatum
2017-12-14
Upplaga
1
Förlag
LivsStrömmen
Medarbetare
Forsberg, Karin (red.) / Fredén, Mia (foto)
Illustratör/Fotograf
Sofia Karin Axelsson
Dimensioner
210 x 14 x 26 mm
Vikt
520 g
SAB
Cmia
ISBN
9789198070606
Vilda runor : magiska tecken i vardagen (häftad)

Vilda runor : magiska tecken i vardagen

(1 röst)
Häftad Svenska, 2017-12-14
220
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vilda Runor - magiska tecken i VarDagen är Sofia Karin Axelssons mycket efterlängtade uppföljare till debutboken Nordiska gudinnor - VarDagsmagi för dagens kvinnor.
Boken är tänkt som en inspirationsbok som ska ge lust att fortsätta upptäcka runorna på egen hand. Den fokuserar kring hur du kan arbeta med runorna i den tid vi lever just nu, dvs ett komplext och ofta krävande samhälle. Via sagor, moderna tolkningar, magiska övningar och mycket annat, får du hjälp att närma dig runorna och utveckla en personlig relation till dem.
Runorna är kraftfulla andliga redskap - grundläggande livskrafter som innefattar allt som existerar. De är sprungna ur jordens växlingar, ur storm, is och eld - oförstörda och helt naturliga. Just därför är de perfekta verktyg för att arbeta fram mer naturlighet, mer rymd och mer självständighet för oss själva, i vår idag ofta onaturliga, trånga och osjälvständiga värld.
Runornas magi kan inte helt och fullt läras ut från en person till en annan, utan måste upplevas av var och en, utan mellanhänder. När vi börjar införliva dessa magiska tecken i vår vanliga vardag får vi en förståelse för hur små vi är, i den stora, vilda världen. Men vi blir också visare, när vi inser hur mycket vi faktiskt kan påverka vårt liv, vårt öde och vår omgivning med runornas hjälp.
Så bjud in de Vilda Runorna i ditt liv och upplev krafterna de förmedlar! Likt runorna själva så kan också vi bli mer vilda, naturliga och jordnära. Och det hjälper oss att stå stadigare i denna omvälvande och intensiva tid.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vilda runor : magiska tecken i vardagen
  2. +
  3. Nordiska gudinnor : vardagsmagi för dagens kvinnor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nordiska gudinnor : vardagsmagi för dagens kvinnor av Sofia Karin Axelsson (häftad).

Köp båda 2 för 429 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sofia Karin Axelsson

Bloggat om Vilda runor : magiska tecken i vardagen