Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med Adobe-kryptering (0.5 MB)
Om Adobe-kryptering
Språk
Svenska
Serie
Elementstenarna (del 3)
Utgivningsdatum
2013-04-19
Förlag
Zakuli Förlag
ISBN
9789198072921
Stenväktarnas arv (e-bok)

Stenväktarnas arv E-bok

E-bok (Drm),  Svenska, 2013-04-19

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Sarisa färdas till Stumferd och den uråldriga borgen Drugendaub för att hjälpa Garland. Men den gamle mannens syften är dunkla och borgen visar sig vara en ogästvänlig plats, fylld med faror, borgaler och prisjägare. Och vad är egentligen Gainyx, som han pratar om?

Tar är fast besluten att få tag i rövarna som tog Tife ifrån honom. Till vilket pris som helst. Kommer han lyckas, eller är allting bortom räddning? Samtidigt växer mörkret inom honom och hotar att förtära honom inifrån.

Gland, Casha och de andra desertörerna lämnar Faroiskogen för gott för att söka reda på sin flicka, som borgalerna och misralerna tagit ifrån dem. Men fienden är överallt och deras färd kantas av strider, förluster och svek.

Valgone är förråd och tillfångatagen av Ferrend, mannen som en gång var hans vän. Han är drogad och utan möjlighet att slå sig fri. För varje sekund han förlorar så kommer Garland närmare sitt slutgiltiga mål, att sänka världen i ett mörker som ingen förstår vidden av.

General Produs överlevde striden i Collcott och flydde över Relnore. Nu nalkas nya problem då borgalarmén, under ledning av misralen Trapenner, jagar honom. Till råga på allt måste han se till att de civila från Collcott överlever deras flykt. Kommer de klara sig, eller är borgalernas invasionsstyrka för mäktig?




Stenväktarnas arv är den tredje och avslutande delen i trilogin Elementstenarna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hans Olsson