Ordningen upprätthålls alltid (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
134
Utgivningsdatum
2013-09-26
Upplaga
1
Förlag
Apart Förlag
Originaltitel
Ordningen upprätthålls alltid
Medarbetare
Kimrin, Johan (red.)
Illustratör/Fotograf
Jonas Anderson, Natalia Batista, Jenny Berggrund, Malin Biller, Henrik Bromander, Bystedt
Dimensioner
257 x 170 x 12 mm
Vikt
398 g
SAB
Hci
ISBN
9789198073447
Ordningen upprätthålls alltid (häftad)

Ordningen upprätthålls alltid

Häftad,  Svenska, 2013-09-26
199
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
I "Ordningen upprätthålls alltid" dör människor som flugor. Girigheten och våldet talar sitt tydliga språk. Paranoian, misstänksamheten och hämndbegäret härskar. Här stiftar läsaren bekantskap med påhittiga brevbombare, lättlurade undercoversnutar, alienerade bankrånare och missförstådda poeter som vill lämna litteraturen för att gå in i fullständig aktion. Autentiska rättsfall samsas med vansinniga fantasifoster. 

Detta är författaren Pär Thörns första deckare, illustrerad av ett flertal av Sveriges mest namnkunniga serietecknare. 

Den svenska litteraturens just nu viktigaste författare.

Jonas Thente, Dagens Nyheter

Ordningen upprätthålls alltid är det mest intressanta som hittills utkommit i år. Då menar jag inte bara bland årets utgivna serier utan i årets totala bokutgivning. Missa inte detta! 

Daniel Gustavsson, seriebibliotekarien.com

Berättelserna i sig blandar friskt mellan verkliga och påhittade brottsfall, utan några ledtrådar om vad som är vad. En del tar upp spektakulära händelser som Salaligans framfart medan andra handlar om mer personliga och mindre brott, som en kvinna som tänker på ett mord hon begick som ung, en enstaka händelse som aldrig upprepades.

Simon Wigzell, serienytt.se

Ordningen Upprätthålls Alltid får vi stifta bekantskap med den undre världens förhållanden. Det är en hiskelig massa död, våld och så vidare som ju hör deckargenren till och det görs på ett väldigt bra sätt.

Roger Bengtsson, Ikon1931.se

Ordningen upprätthålls alltid är en av de mest fascinerande svenska böckerna jag har läst på väldigt länge. Apart förlag skall ha en stor eloge och en urhundennominering för den här boken som verkligen berikar svenska serier på många sätt. Låt oss hoppas att den blir en framgång så vi kan se fler böcker som vågar göra något nytt i svenska serier.Staffan Dahlberg, Staffars Serier

Pär Thörn är sedan flera år en framstående gestalt inom den svenska avantgardistiska litteraturen. Att han ger ut en ovanlig bok är ingen ovanlig sak. Men det som är nytt den här gången är att en lång rad serietecknare har fått tolka författarens kortnoveller i bilder. Varje berättelse har därför sin egen stil, men de binds samman av Thörns konsekventa prosa och en genomgående inramning.

Olof Åkerlund, Sydsvenskan
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ordningen upprätthålls alltid
  2. +
  3. Inne i spegelsalen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Inne i spegelsalen av Liv Strömquist (häftad).

Köp båda 2 för 268 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pär Thörn