The Walking Dead volym 1. Tills döden skiljer oss åt (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
The Walking Dead (del 1)
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2014-02-27
Förlag
Apart Förlag AB
Översättare
Sara Årestedt
Medarbetare
Kimrin, Johan (red.)
Illustratör/Fotograf
Tony Moore
Dimensioner
257 x 170 x 10 mm
Vikt
404 g
SAB
Hci
ISBN
9789198073485
The Walking Dead volym 1. Tills döden skiljer oss åt (häftad)

The Walking Dead volym 1. Tills döden skiljer oss åt

(6 röster)
Häftad,  Svenska, 2014-02-27
179

8% rabatt med kod MARS8 i kassan

Gäller t.o.m. 4 mars. Villkor.

  • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En epidemi av apokalyptiskt format har svept över världen och väckt de döda till liv. Smittan har på bara några månader fått civilisationen att kollapsa; kvar finns inga myndigheter, inga affärer, ingen post eller kabel-tv.

En av få överlevande i denna skrämmande framtid är Rick Grimes. Alldeles nyss var han en fridfull amerikansk småstadspolis. Skild från sin familj får han kämpa på liv och död för att försöka finna sin fru och sitt barn. Vilka är egentligen farligast? De döda eller de levande?

I en värld befolkad av döda tvingas vi till slut att börja leva ...


- - -

Detta är den första samlingsvolymen på svenska av den kritikerrosade serien The Walking Dead, som lade grunden för tv-succén med samma namn. En nervkittlande överlevnadshistoria som tar den klassiska zombiegenren till nya höjder.

Serien blev snabbt kult i upphovslandet USA, där den ständigt ligger högt på alla försäljningstopplistor, och fortsatte sitt segertåg över resten av världen i samband med att TV-serien lanserades.

- - -

Ur författarens förord:

I The Walking Dead vill jag utforska hur människor hanterar extrema situationer och hur de här händelserna får dem att förändras. Jag ser på det här långsiktigt. Ni ska få bevittna hur Rick förändras och mognar - så pass mycket att när ni ser tillbaka på det här albumet så kommer ni inte ens att känna igen honom. Jag hoppas att ni ser fram emot ett vindlande och omfattande verk, för det är vad det här är tänkt att bli.

Allt i den här serien är ett försök att visa händelsers naturliga utveckling, sådant som jag föreställer mig skulle uppstå i situationer som de här. Och det är personerna som driver detta framåt. Hur dessa personer tar sig till ett ställe är långt mycket viktigare än att de tar sig dit. Jag hoppas ge er speglingar av era vänner, era grannar, era familjer och er själva; och i det här verket visa hur man reagerar på dessa extrema situationer.

Robert Kirkman, 2004
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. The Walking Dead volym 1. Tills döden skiljer oss åt
  2. +
  3. The Walking Dead volym 2. På drift

De som köpt den här boken har ofta också köpt The Walking Dead volym 2. På drift av Robert Kirkman (häftad).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Robert Kirkman