Whildeanska hösten - en antologi, 63 röster (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Whildeanska antologierna (del 1)
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2013-08-17
Förlag
Notis Förlag
Medarbetare
Dahlén, Kerstin Svea (förf.) / Andersson, AnnChristin (förf.) / Mohlin, Nils (förf.) / Norling, Klara (förf.) / Fridlund Andersson, Marie (förf.) / Svenssen, Jenny (förf.) / Häggström, Mikael (förf.) / Rann-Uhlin, Lena Ulrica (förf.) / Malmsten, Marcus (förf.) / Holmström, Pirjo (förf.) / Hellron, L
Dimensioner
214 x 134 x 20 mm
Vikt
371 g
SAB
Hc.016
ISBN
9789198073973
Whildeanska hösten - en antologi, 63 röster (häftad)

Whildeanska hösten - en antologi, 63 röster

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2013-08-17
48
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I september 2011 startade författaren Stefan Whilde Facebookgruppen Whildeanska hösten. Alla var välkomna att delta i det som snart skulle kallas ett fenomen och en kulturens oas. Idag har gruppen fler än 1000 medlemmar.

Den här boken innehåller ett urval av de tiotusentals texter och bilder som publicerats i Whildeanska hösten sedan starten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Whildeanska hösten - en antologi, 63 röster
 2. +
 3. Whildeanska våren : 113 röster om kärlek & erotik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Whildeanska våren : 113 röster om kärlek & erotik av Petra Kjellner, Ulf Kvarnmalm, Sanna Nova Emilia, Ewa Wallén, Mikael Häggström (häftad).

Köp båda 2 för 82 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Whildeanska hösten - en antologi, 63 röster. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jag är i vanliga fall inte något större fan av...
  Bokälskaren, 6 augusti 2013

  Jag är i vanliga fall inte något större fan av antologier och novellsamlingar av olika slag, framför allt på grund av att jag är en bokälskare som vill fördjupa mig i det jag läser; jag vill besöka de världar böckerna delar med sig av och lära känna de personer och figurer som lever där permanent!

  Den Whildeanska hösten tilltalade mig dock omedelbart när jag fick höra talas om den, kanske främst tack vare dess moderna uppkomst och allt som utspelar sig runt omkring själva boken; en ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner