Krigsmaskinen : med våld, vapen och egen valuta skall världen erövras... men imperier förtvinar invärtes... (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
964
Utgivningsdatum
2017-10-21
Upplaga
1
Förlag
Move Publications
Dimensioner
215 x 55 x 155 mm
Vikt
1300 g
SAB
Bsi
ISBN
9789198090277
Krigsmaskinen : med våld, vapen och egen valuta skall världen erövras... men imperier förtvinar invärtes... (inbunden)

Krigsmaskinen : med våld, vapen och egen valuta skall världen erövras... men imperier förtvinar invärtes...

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2017-10-21
379
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Boken "Krigsmaskinen" ger en värdefull och ibland fasansfull historisk beskrivning över den nordamerikanska regeringens aktioner för att säkerställa inkomster för sina nära anslutna korporationer och företag, vars ledare i generationer haft nära samarbete med statsledningen. Den politiska ledningen i Förenta staterna är nära förbunden med militärmakten, företagseliten och bankväsendet och en skiftning på president- och ministerposter betyder egentligen bara nya ansikten för media. Den förhärskande makt- och utrikespolitiken fortsätter, styrd av det megaindustriella militärkomplexet, som med lobby- och underrättelseverksamhet har tentakler in i Vita huset och Kongressen och utöver hela världen. Den här boken är absolut nödvändig för att ge någon balans till den ständigt pågående propagandan som överöses oss av dominerande tidningar och radio/TV i Sverige som påverkas av nordamerikansk militärapparat och tar intryck av angloamerikanska media. "Krigsmaskinen" kommer att förändra ditt sätt att läsa nyheterna, din förståelse av politiken och din syn på världen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Krigsmaskinen : med våld, vapen och egen valuta skall världen erövras... men imperier förtvinar invärtes...
  2. +
  3. När gatan tog mediemakt : Pariskommunens bilder

De som köpt den här boken har ofta också köpt När gatan tog mediemakt : Pariskommunens bilder av Jan Myrdal, Hans Larsson, Jan Af Burén (inbunden).

Köp båda 2 för 665 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Övrig information

Berndt Alfred Paulsson har en filosofisk-politisk magisterexamen vid Stockholms Universitet med huvudämnet kulturgeografi. Han har en lång erfarenhet av skilda arbeten inom svenskt försvarsväsende och svensk utrikeshandel. Efter pensioneringen har han bl.a. skrivit fakta- och reseguider om andra länder, om Grekland och Brasilien.
Föreliggande bok "Krigsmaskinen" är en kraftigt omarbetad och aktuell uppföljning av tidigare presenterad och utgiven bok "En obekväm politisk sanning".