Dödens gåva (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Völvornas gudar (del 1)
Antal sidor
353
Utgivningsdatum
2013-03-11
Upplaga
1
Förlag
Sense förlag
Dimensioner
210 x 135 x 24 mm
Vikt
440 g
SAB
Hc
ISBN
9789198098006
Dödens gåva (häftad)

Dödens gåva

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2013-03-11

Slutsåld

När den gamla och sjuka völvan Åshild bestämmer sig för att gå över till den andra sidan i förtid får varken Dagnie eller hennes syster Istrid något annat val än att försöka hjälpa henne. De kontaktar Dödens gud i hopp om att han ska uppfylla Åshilds önskan. Döden, som är en auktoritär och skrämmande man, är däremot inte intresserad av att hjälpa Åshild. Om Åshild vill ha hans hjälp vill Döden ha något i gengäld. Han vill ha Dagnie.

"Dödens gåva" är en berättelse som utspelar sig under vikingatiden om omöjlig kärlek, en mörk förbannelse och om att ha hopp när inget hopp finns kvar.

"Dödens gåva" är den första boken i serien "Völvornas gudar".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dödens gåva. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Förbjuden kärlek!
  Bia Bia, 24 mars 2013

  Vem kan motstå en bok om en kärlekshistoria med Dödens gud? Inte jag i alla fall - och inte hjälper det att han är en riktig snygging!

  "Dödens gåva" utspelar sig på vikingatiden. Den gamla völvan Åshild tillkallar Döden för att slippa sina smärtor, men Döden anser inte att hennes tid är kommen ännu. Han blir i stället fascinerad av den unga flickan Dagnie. Det är något speciellt med hennes själ, men han vet inte vad. Döden ber att få låna henne för en dag i utbyte mot att han hjälpe... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nellie C Lind

 • Enchanted Ever After

  Nellie C Lind

  Enchanted Ever After is a book for those who enjoy reading short stories about love, passion, and supernatural beings. The Sacrifice Every twenty years, the forest people demand a sacrifice for helping Adna's village. And this time, Adna is the sa...