Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-10-09
Förlag
LATERNA MEDICA
ISBN
9789198098518
Första läkarboken - om det nyfödda barnet och dess första tid (e-bok)

Första läkarboken - om det nyfödda barnet och dess första tid (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2013-10-09
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Att bli förälder är ett av livets största och mest omtum- lande ögonblick. Inte konstigt att frågor kan hopa sig: Är barnet friskt? Varför skriker det så mycket? Ska man göra något särskilt med naveln? Hur vet man att barnet äter bra? Är hudprickarna farliga? Varför får nyfödda barn gulsot?

Första läkarboken vänder sig till blivande och nyblivna föräldrar men även till andra som vill lära sig mer om det nyfödda barnet och dess första tid i livet. Utgångs- punkten är det friska barnet på BB men boken handlar också om de vanligaste anledningarna till att barn ibland behöver vård på en så kallad neonatalavdelning.

Barnläkaren Stefan Johansson har lång erfarenhet av att möta nyblivna föräldrar och deras nyfödda barn på BB och inom neonatalvården. I denna korta och lättlästa barnläkarbok delar han med sig av sin kunskap om stort och smått som nyblivna föräldrar ofta undrar över.

Första läkarboken finns också som vanlig bok, i limbunden utgåva (ISBN 9789198098501) och i inbundet storformat (ISBN 9789198098525).

Mer info & blogg på www.barnlakarboken.se
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Första läkarboken - om det nyfödda barnet...