Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (22.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-01-24
Förlag
Svenska Näringsakademin Förlag
ISBN
9789198114812
Riktig mat med Rova - mätt och lätt (e-bok)

Riktig mat med Rova - mätt och lätt (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-01-24
139
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Om boken
Riktig mat med Rova - mätt och lätt
är en bok som ger dig guidning till att nå dina viktmål och samtidigt lägger grunden för sunda vanor på lång sikt, utan någon dietstämpel. Det är en handbok där du kan läsa om hur du veckoplanerar, gör din egen snabbmat och vilka olika redskap och tillagningsmetoder du kan använda för sund matlagning. Du kan läsa om hur du anpassar maten efter vem du är och även till hela din familj - alla vinner ju på att äta god och bra mat! Boken ger dig inspiration till att leka mer med kryddor och smaksättningar. Du får tre kompletta veckomenyer för en person och för att slippa spendera all tid i köket bygger de på att middagen blir en lunchlåda under veckodagarna. Du får med inköpslistor och tips på frukost, mellanmål och kvällsmål. Använd boken på olika sätt och välj själv om du vill följa menyerna fullt ut eller om du vill plocka enstaka rätter. Här finns massor av tips på planering och struktur som passar in i just ditt liv.

Om författaren
Camilla Rova är i grunden kock och gjorde själv en viktresa på 35 kg för 15 år sedan. Tricket för att lyckas var att skapa nya, sunda vanor som håller i längden och att locka sig själv till sunda vanor. Idag jobbar hon med utbildning, föreläsningar och coachning inom hälsa, matglädje, personlig utveckling och hälsofrämjande ledarskap/medarbetarskap på arbetsplatser.

Camilla är även kostrådgivare och har gått flertalet utbildningar med kognitiv inriktning som exempelvis Coach och stress- och friskvårdsterapeut. Hon har tagit fram onlineprogrammet Familjehälsan som är ett åttaveckors program riktat till hela familjen. Senast var hon aktuell som hälsocoach i TV3:s Min Stora Lata Familj.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »