59 goda och enkla honungsrecept
Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
210
Utgivningsdatum
2013-08-09
Upplaga
1
Förlag
Schultz förlag
Medarbetare
Schoultz, Malin (foto)
Dimensioner
210 x 180 x 25 mm
Vikt
458 g
ISBN
9789198116106
59 goda och enkla honungsrecept

59 goda och enkla honungsrecept

Spiral Svenska, 2013-08-09
309
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
59 enkla och goda honungrecept är en inspirationsbok för såväl vana kockar som nybörjare. Här hittar du recept för frukost, middag och myskvällarna framför TVn. Alla recept innehåller råvaran honung. Dessutom finner du recept på bakning och hur du kan använda honung för kroppens välmående. Gamla huskurer blandas med vardagsrecept. Lycka till att förgylla din matlagning med naturens egna guld.

Honungsboken "59 enkla och goda honungsrecept" är en inspirationsbok för dig som vill byta ut sockret i matlagningen till naturprodukten honung.

Såhär säger författare Linda Schoultz om idén till boken:

-"Jag är ingen forskare (även om det finns belägg som visar på nyttiga ämnen i honung) men jag som person har bestämt mig för att naturprodukter är bra grejer. Jag har själv sett bina samla nektar från maskrosorna när jag legat på en solbädd bredvid. Jag vet att pollinering är livsviktigt för floran. Att rekommendera naturlig sötma, lokalt producerad och något så ofarligt som ett helt samhälle livnär sig på. Det ser jag som ett bra matval. Därför gör jag en bok baserad på honungsrecept".
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. 59 goda och enkla honungsrecept
  2. +
  3. Portionen under tian : bra mat för dig, din plånbok och planeten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Portionen under tian : bra mat för dig, din plå... av Hanna Olvenmark (inbunden).

Köp båda 2 för 494 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna

  • Sagan om den onda lilla prinsen

    Linda Schoultz

    Sagan om den onda lilla prinsen handlar om en bortskämd prins som får allt han pekar på. Hans föräldrar är rädda för att han kommer växa upp till att bli en ond kung som regerar i kungariket. Drottningen får en idé om att fråga de snälla blomsterf...

Bloggat om 59 goda och enkla honungsrecept