Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-09-23
Förlag
Lingxin förlag
Illustratör/Fotograf
Ann Forslind
ISBN
9789198118209
Vardagens dramatik : en bok om arbetslivets psykologi (e-bok)

Vardagens dramatik : en bok om arbetslivets psykologi (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2013-09-23
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Catharina Nasenius förklarar att den psykologiska kunskap som boken förmedlar står över trender och decennier. Idag, i vårt kunskapsbaserade arbetsliv, är det en nödvändighet att ha tillgång till psykologisk insikt för att lyckas med sin kommunikation och nå framgång.
Vardagens Dramatik kom ut i sin första version redan 1986. Den är ännu aktuellare idag. Hur kan det komma sig? Catharina Nasenius förklarar att den psykologiska kunskap som boken förmedlar står över trender och decennier. Idag, i vårt kunskapsbaserade arbetsliv, är det en nödvändighet att ha tillgång till psykologisk insikt för att lyckas med sin kommunikation och nå framgång. Kommunikation handlar lika mycket om ett samspel mellan individer som ett inre fördjupat samtal med sig själv. Boken är en mental verktygslåda att använda sig av i vardagen.
I boken varvar Catharina grundläggande psykologiska teorier med erfarenheter och talande exempel från sitt mångåriga arbete som konsult. Vardagens Dramatik AB är också namnet på det framgångsrika utbildnings- och konsultföretag som Catharina Nasenius är VD för. Verksamheten bedrivs både i Sverige och internationellt. vardagensdramatik.se

Catharina har också skrivit boken "Det är först när du stannar upp som du är på väg" en bearbetning av den tidigare utgivna "Getingboet".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »