Det sanna ljuset i tillvaron : om existentiell balans och välbefinnande (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
226
Utgivningsdatum
2016-06-20
Upplaga
1
Förlag
CE Holistic
Dimensioner
220 x 140 x 20 mm
Vikt
460 g
SAB
Dokb,158.1
ISBN
9789198120608

Det sanna ljuset i tillvaron : om existentiell balans och välbefinnande

(3 röster)  |   Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2016-06-20
355
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Denna bok handlar om sådant som skapar obalans och balans i den moderna människans liv. Den moderna människan har allt mer hamnat i ett obalanserat tillstånd där vi låter bland annat rädsla, stress, egoism, materialism och skuld ta över våra liv.

Boken tar upp både de obalanser som vi har skapat men också vad som kan skapa balans i vårt liv, så att vi kan finna tillbaka till ett lyckligt och hälsosamt liv både på individ- och samhällsnivå.

Vad innebär egentligen villkorslös kärlek, lycka, integritet, identitet, frihet och medvetenhet? Detta och mycket mer kommer denna bok behandla.

Boken innehåller reflektionsfrågor på varje kapitel så att alla kan reflektera utifrån sitt egna liv, utifrån den nivå och behov man själv har i livet. Boken är en handledning för oss för att finna en existentiell balans i livet, så att vi kan må bra med våra liv i vårt liv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Det sanna ljuset i tillvaron : om existentiell balans och välbefinnande
 2. +
 3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 584 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Det sanna ljuset i tillvaron : om existentiell balans och välbefinnande. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra
  Elin, 5 oktober 2017

  Bra och läsvärd, många kapitel som berör en starkt och man får tänka till hur man själv lever. Reflektionsfrågorna var ett bra hjälpmedel för detta efter att man läst kapitlen.

 2. Det sanna ljuset i tillvaron
  Helena Bengtsson, 1 oktober 2017

  Detta är en övergripande bok som tar upp diverse intressanta och djupgående ämnen som rör det mänskliga spektrat. I boken får man läsa om allt ifrån hur vi värderar och ser på oss själva, vad som skapar vår känsla av eget värde, till reflektioner om varifrån känslan av inre tomhet kan uppstå och där människor söker fylla detta inre tomrum med olika former av beroenden, arbete eller materiella ting. Jag tycker att boken är mycket bra då den går på djupet och även tar upp själens sökande efter ... Läs hela recensionen

 3. Det Sanna Ljuset i Tillvaron!
  Patrik, 19 december 2016

  Jag har haft Äran att träffa Författaren bakom denna mycket välskrivna bok, Cecilia Ekman! En härlig och varm tjej, som har en brinnande längtan efter att få förmedla Kärleksbudskap om Existentiella Balanser och Obalanser i Människors liv!

  Hon har skrivit en Bok som betyder mycket i vårt Samhälle sv idag, Ett Samhälle där vi ju möter mycket Prestationskrav och Stress, Egoism, Begäret Efter Materiella saker osv.

  Cecilia Ekman går i Boken Det Sanna Ljuset i Tillvaron på Djupet... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner