Lönesamtal : handbok för chefer (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
119
Utgivningsdatum
2018-07-27
Upplaga
3
Förlag
Frick publishing
Medarbetare
Abrahamsson, Annika (red.) / Åberg, Daniel (form)
Dimensioner
210 x 140 x 15 mm
Vikt
240 g
SAB
Qbfe
ISBN
9789198123838
Lönesamtal : handbok för chefer (häftad)

Lönesamtal : handbok för chefer

(1 röst)
Häftad Svenska, 2018-07-27
379
Skickas inom 10-15 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
I dag använder de flesta organisationer individuell lönesättning. Den utgår från att varje medarbetares arbetsresultat bedöms utifrån sin individuella måluppfyllelse och att lönen sätts av närmsta chef.

Detta ställer höga krav på chefen, han eller hon ska vara insatt i lönekriterier och olika avtalsformer, ställa upp riktlinjer för lönesättning och genomföra själva lönesamtalet.

Detta är en informativ och lättläst handbok för chefer med personalansvar och andra som är intresserade av att veta mer om lönefrågor. Här finns lagar och regler som ger förutsättningar för lönesättningen, exempel på olika lönemodeller, råd och tips för lönesamtalet och olika metoder
för bedömning av arbetsresultat.

Detta är den tredje och reviderade upplagan. Hela boken är uppdaterad och framförallt är kapitlet Samtalet utökat och omarbetat. Boken har också utökats med två nya kapitel Lönesamtal och andra samtal samt Lönesättning vid nyanställning.

Georg Frick är specialist på praktisk arbetsrätt och har mångårig erfarenhet som förhandlare, rådgivare och arbetsgivarkonsult. Han har tidigare skrivit flera böcker om arbetsrätt, lönesättning och medarbetarsamtal. Bland annat Att hantera misskötsel - handbok för chefer, Arbetsmiljö - handbok för chefer och skyddsombud, Arbetsrätt - handbok för chefer, Kränkning, diskriminering
eller bara skitprat? Vägledning för chefer och skyddsombud (tillsammans med Sofia Norberg).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lönesamtal : handbok för chefer
  2. +
  3. Lönekriterier - arbetsbok för chefer och medarbetare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lönekriterier - arbetsbok för chefer och medarb... av Georg Frick (häftad).

Köp båda 2 för 538 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Lönesamtal : handbok för chefer