Lönekriterier - arbetsbok för chefer och medarbetare (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
49
Utgivningsdatum
2015-01-12
Upplaga
2
Förlag
Frick publishing
Medarbetare
Abrahamsson, Annika (red.) / Åberg, Daniel (form)
Dimensioner
170 x 160 x 2 mm
Vikt
101 g
SAB
Qbfe
ISBN
9789198123852
Lönekriterier - arbetsbok för chefer och medarbetare (häftad)

Lönekriterier - arbetsbok för chefer och medarbetare

Häftad Svenska, 2015-01-12
155
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
På många arbetsplatser tillämpas individuell och differentierad lönesättning. Varje medarbetares lön ska baseras på det individuella arbetsresultatet i förhållande till verksamhetens mål och uppdrag. Varje arbetsgivares ambition är givetvis att lönen ska vara så rättvis som möjligt. Men hur når man rättvisa? Det bästa sättet är att metodiskt arbeta fram verksamhetsspecifika lönekriterier.

Det här är en arbetsbok för att arbeta fram lönekriterier i en verksamhet. Chefer, fackligt förtroendevalda och medarbetare kan arbeta metodiskt för att ta fram de verksamhetsspecifika lönekriterierna. Här finns också en genomgång av fördelar och nackdelar med de vanligaste bedömningsmallarna vid lönesättning.

Detta är den andra och reviderade upplagan. Arbetet med lönefrågor är en ständigt pågående process och det kommer hela tiden nya löneavtal på arbetsmarknaden. Kunskapen om lönesamtal och individuell lönesättning utvecklas ständigt. Hela boken är uppdaterad och framförallt är arbetsdelen förändrad och förenklad.

Georg Frick är specialist på praktisk arbetsrätt och har mångårig erfarenhet som förhandlare, rådgivare och arbetsgivarkonsult. Han har tidigare skrivit flera böcker om arbetsrätt, lönesättning och medarbetarsamtal. Bland annat Arbetsrätt - handbok för chefer, Lönesamtal - handbok för chefer, Medarbetarsamtal - handbok för chefer (tillsammans med Sofia Norberg).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lönekriterier - arbetsbok för chefer och medarbetare
  2. +
  3. Lön och motivation : chefens handbok för att belöna och utveckla medarbetare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lön och motivation : chefens handbok för att be... av Anncharlotte Bretan, Johan Thesslin (inbunden).

Köp båda 2 för 557 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »