Tack för ordet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
70
Utgivningsdatum
2018-01-28
Förlag
Solvändan Förlag
Dimensioner
200 x 140 x 10 mm
Vikt
220 g
ISBN
9789198124293
Tack för ordet (inbunden)

Tack för ordet

Inbunden Svenska, 2018-01-28
169
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Det finns många fler ord som slutar på het, det är jag medveten om. De ord som tagits med i boken har av en eller annan anledning landat inom mig och drabbat mig på olika sätt. Sammantaget, när vi lägger samman ordens valörer och betydelser, träder ytterligare ett ord fram ur kulisserna: tacksamhet.

Grundordet tacka hänger samman med förmågan att tänka, och ju mer jag tänker på bokens ord, kommer tacksamheten fram. Tacksamhet för livet, för orden, för deras rika innebörd och förvandlande styrka.

Orden - mer eller mindre använda av oss i det dagliga livet - är som sädeskornet som återfanns i en av faraonernas gravar i Egypten. Säkert tusentals år gammalt låg det i ett skrin av ädel metall. När forskarna la det i mylla och vattnade, fanns livet kvar i det. Det slog rot, växte, sköt i höjden och gav ax, bar frukt. Ett mirakel.

Samma sak med orden i boken. De har livskraft, avgörande innebörd för våra liv, och skapar tacksamhet. Även om de en tid har legat i ett skrin.
Tack för ordet!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tack för ordet
  2. +
  3. Horisonten finns alltid kvar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Horisonten finns alltid kvar av Jonna Bornemark (inbunden).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Björn Petterson

  • Tänkbart

    Björn Petterson

    Det finns mycket runt omkring och inom oss som är värt att reflektera över. Att skriva är ETT sätt att stanna upp och ta det till sig. I alla fall för mig. Och att ta mig själv på allvar. Och ta dig på allvar, bäste läsare. Bilder skildrar ett ögo...