Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
205
Utgivningsdatum
2013-12-09
Förlag
Vulkan
Dimensioner
240 x 169 x 14 mm
Vikt
533 g
ISBN
9789198131604
5:2 Dieten: Svenska recept från Dietlandslaget (häftad)

5:2 Dieten: Svenska recept från Dietlandslaget

(24 röster)  |  Läs 8 recensioner
Häftad Svenska, 2013-12-09

Slutsåld

5:2 Dieten har tagit Sverige med storm. De allra flesta vet idag vad den innebär och hur den fungerar. Men att hitta mat som både är mättande och har få kalorier är inte så lätt. LCHF eller GI rätter är mycket mättande- men också mycket kaloririka. "Smal mat" å andra sidan brukar sällan vara mättande. Dietlandslagets mål har därför varit att skapa goda och enkla recept som är både kalorisnåla (de allra flesta recept har under 300 kalorier) och mättande ("hemligheterna" bakom hur man hittar mättande mat delar vi med läsarna genom "Mättnadsskolan" som finns med i boken). Dietlandslagets 5:2 bok innehåller således över 100 goda recept med: vanliga svenska livsmedel du ofta har hemma allt från blixtsnabbt lagat i veckan till långkok i helgen mat som kan tas med till jobbet mat som kan tas med när du är på resande fot mat som går att frysa in mat lagat för endast en person mat att bjuda vänner och familj på snabba familjemiddagar m.m. Boken innehåller dessutom: KALORITABELLER för svensk vardagsmat i vanliga portioner. HUR DU FÖLJER 5:2 DIETEN I 2 MÅNADER HELT UTAN ATT LAGA MAT. Dietlandslaget är ett team av kostrådgivare och kockar som skapar läckra och sunda recept för alla kända dieter utan att vara partiska till någon av dem. Vårt mål är att hjälpa EN MILJON SVENSKAR att nå en stabil och hälsosam vikt. Du kan bli en av dem - om du börjar NU!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av 5:2 Dieten: Svenska recept från Dietlandslaget. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. 5:2 Dieten

  Jag gillar en inledande texten och indelningen , lätt att hitta vad man söker.
  Jag skulle dock gärna ha den inbunden, lättare att hantera.

 2. Kalorier

  Skulle gärna se fler recept med färre kalorier, så man kan äta 3 måltider upp till 500 kcl på 1 dag.

 3. Lättlagade recept...
  Läsaren, 4 april 2014

  .. . är faktiskt enkla att hitta i boken. Det finns ett bra Index (sista delen i boken) som listar alla recept efter tillagningstid och svårighetsgrad (recepten indexeras även efter huvudingrediens m.m.).

 4. Svenska recept från Dietlandslaget
  Inga-Lis Wigander, 25 mars 2014

  Recepten känns inte så enkla att tillaga. Det som är bra med boken är register med olika ingredienser som man kan se hur många kalorier det är i varje. Bra upplysning angående dieten.

 5. Många recept
  moonwriter (Åhus), 22 mars 2014

  Bra och trevliga recept och dieter samt kaloritabell och information om 5:2-dieten. Recepten innehåller ingredienser som finns i de flesta svenska matbutiker.

 6. 5:2 Super
  Britt-Marie Abrahamsson, 9 februari 2014

  Jag gillar denna bok! med den har jag fått ett bra verktyg för att
  laga god och hälsoriktig mat för att gå ner i vikt.
  Jag har blivit en sådan där som kollar innehållsförteckning på allt jag köper . Även de andra 5 dagarna.
  Toppen!!

 7. Rekommenderas!
  Christopher, 29 januari 2014

  Boken är full av kreativa och lättlagade recept, med nytänkande tips kring råvaror. Boken är också väldigt lättläst och inspirerande

 8. 5:2, så kan det gå!
  Tjuren Ferdinand, 28 januari 2014

  Tycker att denna bok är prisvärd och mycket bra både som referens- och inspirationsläsning. 5 kg bort sen nyårsdagen, äta kontrollerat och därmed mindre är helt klart min melodi trots att det tagit mig tid att nå den insikten... Har nu provat flera recept, laxgratäng (med extra sparris) och mangokyckling är riktiga höjdare!

Visa alla 8 recensioner