Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
260
Utgivningsdatum
2018-04-16
Upplaga
1
Förlag
Infocell
Dimensioner
300 x 210 x 20 mm
Vikt
760 g
ISBN
9789198138146
Power Query - för Excel och Power BI (kartonnage)

Power Query - för Excel och Power BI

Kartonnage,  Svenska, 2018-04-16
579

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Power Query - för Excel och Power BI är en omfattande bok i hur du kan hämta, transformera/omvandla data i Excel och Power BI Desktop. Boken passar både för självstudier och som kurslitteratur. Boken innehåller många övningar med tillhörande övningsfiler och facit.

För att förklara Power Query kort; det bästa omvandlings-, städnings- och konsolideringsverktyg som Microsoft har någonsin skapat för slutanvändare!

Du lär dig hämta data olika datakällor såsom Excelfiler, textiler, databaser, webbsidor och hela mappar. Boken behandlar en rad olika sätt att automatisera omvandling av dina data. Du kan städa, dela upp, sätta ihop, vända, gruppera, formatera, konvertera, komplettera, skapa beräkningar och mycket mer för att förändra värdena innan resultatet läses in i Excel eller i Power BI Desktop.

Boken innehåller över 250 sidor i fyrfärgstryck och A4-format. Den är skriven på svenska, men även om du har en engelsk version är boken fylld med översättningar för funktioner och knappbeskrivningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Power Query - för Excel och Power BI
  2. +
  3. Excelhandboken - din guide i Excel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Excelhandboken - din guide i Excel av Tobias Ljung, Robert Larsson, Anna-Karin Petrusson (kartonnage).

Köp båda 2 för 1068 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna-Karin Petrusson