Handboken för Power BI (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med Adobe-kryptering (47.1 MB)
Om Adobe-kryptering
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-02-09
Förlag
Infocell
ISBN
9789198138184
Handboken för Power BI (e-bok)

Handboken för Power BI E-bok

E-bok (PDF - DRM), Svenska, 2021-02-09
375
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone och iPad
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Handboken för Power Bl är en omfattande bok i hur du kan skapa, hantera och dela dina rapporter och dataanalyser i Power Bl. Boken passar både för självstudier och som kurslitteratur. Boken innehåller många övningar med tillhörande övningsfiler och facit. Den är skriven på svenska, men även om du har en engelsk version är boken fylld med översättningar för funktioner och knappbeskrivningar.

Du lär dig att skapa rapporter i programmet Power Bl Desktop som kan laddas upp till Power Bl-tjänsten i "molnet," där du även kan skapa instrumentpaneler för att sedan dela och presentera resultatet på hemsidor och i appar.

Du får kunskaper i att alla stegen från att: ansluta till datakällor, sammanställa och skapa relationer, analysera och beräkna mätvärden, infoga och formatera visualiseringar, använda filter och Frågor och Svar (Q&A), definiera säkerhetsroller, lägga till bokmärken och knappar och mycket mer för att presentera och dela snygga och proffsiga rapporter ocll instrumentpaneler.

Författaren
Anna-Karin Petrusson är en erfaren utbildare som har många av Microsofts programvaror på paletten. Hon har använt Excel sedan programmet kom ut på den svenska marknaden, skrivit en rad kursböcker och medverkar i vår e-Learning på www.officekurs.se. Anna-Karin är MCT, Microsoft Certified Trainer och MOS, Microsoft Office Master.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna-Karin Petrusson