Ingen röstas ut (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med Adobe-kryptering (1.5 MB)
Om Adobe-kryptering
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-01-30
Förlag
Side Street Stories
ISBN
9789198141412
Ingen röstas ut (e-bok)

Ingen röstas ut (e-bok)

E-bok (EPUB - DRM), Svenska, 2014-01-30
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Ofelia Flodin lider av det mesta, umgänget med släkten, manodepressivitet och sjuka tvångstankar. En kaotisk höst slutar med ett självmordsförsök och hon förs åter till låst avdelning. Som stamgäst kan hon alla rutiner. Och vet vad som förväntas av henne. Denna gång gör hon sitt livs tolkning av rollen som patient och blir snart stjärna i den dårhussåpa man kallar psykiatriskt slutenvård.
UR JOURNALEN: "Påtagligt suicidal och kan vara farlig för sig själv. Utsatte även medpat samt personal på avd för fara och bedöms farlig för sig själv och andra."
Det var utsålt ända ut på ståplatsläktaren när jag fördes in i Blå rummet. Jag undrade var den dolda kameran satt riggad för detta måste väl ändå vara ett skämt. Jag fick en impuls att ge dem ett litet köttben, dunka huvudet i väggen eller riva av mig kläderna. Men sen kom jag att tänka på ett tillfälle när jag faktiskt suttit i soffan utanför sköterskeexpeditionen och dunkat huvudet i väggen och det kändes plötsligt inte alls som en god idé. Fem par ögon följde mina rörelser när jag kröp ihop på soffan. Fem bleka ansikten, skiftande i blått.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Wanya Oxelcrantz

Bloggat om Ingen röstas ut