Inte i ett herbarium (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
226
Utgivningsdatum
2014-06-02
Förlag
Ultima Esperanza
Dimensioner
210 x 148 x 13 mm
Vikt
370 g
SAB
Hc
ISBN
9789198150667
Inte i ett herbarium (häftad)

Inte i ett herbarium

Häftad,  Svenska, 2014-06-02
226

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  159
Visa alla 1 format & utgåvor
Livet går undan. Ibland är det kanske själva accelerationen som gör livet. I vart fall om man får tro den tidigare jaktpiloten Jan Sumpsiöö. Mannen är fylld av sentenser och one-liners. När det kommer till kritan har Janne nog bara en husgud, Albert Einstein. Självklart hänger hela Alberts tankevärd med på köpet. Jannes förhållande till livet är oklart. Genom hela resan upprepas Hamlets ord: att vara eller inte vara. Död eller levande. Inte alltid enkelt att veta när det gäller Janne.
Vi följer Janne på hans vindlande resor i världen och i det inre. Här finns också kvinnorna, de och de okända. Här finns recepten för livet, men inte för maträtterna. Frågor ställs. En del besvaras och andra förblir obesvarade. Här finns vardagsfilosofi för vår tid signerad Jan Sumpsiöö. Annorlunda och med stora svängar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Inte i ett herbarium
 2. +
 3. 22 skyltdockors inre liv : eller möttes de?

De som köpt den här boken har ofta också köpt 22 skyltdockors inre liv : eller möttes de? av Stefan Mårtensson (häftad).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Stefan Mårtensson

 • 22 skyltdockors inre liv : eller möttes de?

  Stefan Mårtensson

  Det kommer tillbaka - sorlet. Vad är sorlet egentligen? Det uppstår där navigerar människan, oftast i storstaden. Ett tidigare framgångsrikt it-företag talade om det i sin slogan, "Connecting people". På många sätt är vi connectade eller...

 • 22 skyltdockors inre liv ? eller möttes de?

  Stefan Mårtensson

  Det kommer tillbaka ? sorlet. Vad är sorlet egentligen? Det uppstår där människan navigerar, oftast i storstaden Ett tidigare framgångsrikt it-företag talade om det i sin slogan, ?Connecting people?. På många sätt är vi connectade eller har förbin...