Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
213
Utgivningsdatum
2014-02-25
Upplaga
1
Förlag
KBT-akademin Sverige AB
Originaltitel
Handbok för oglada
Dimensioner
217 x 147 x 17 mm
Vikt
413 g
SAB
Dokb
ISBN
9789198151107
Handbok för oglada : vetenskapligt förankrade metoder för ökad glädje och harmoni (inbunden)

Handbok för oglada : vetenskapligt förankrade metoder för ökad glädje och harmoni

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2014-02-25

Slutsåld

Är du deprimerad, nedstämd eller bara oglad i största allmänhet? Då är du långt ifrån ensam! Idag räknar man med att uppemot 25 procent av kvinnorna och 10 procent av männen någon gång kommer att vara kliniskt deprimerade. Till det kommer ett mycket stort antal människor som "bara" är nedstämda eller oglada!

Även om det är skrämmande siffror kan man samtidigt konstatera att det inte behöver vara på det viset! Idag finns nämligen många verktyg som effektivt påverkar ens mående på ett postivt sätt. I denna bok får du tillgång till en lång rad av dessa metoder och strate gier. De flesta har sin utgångspunkt i kognitiv beteendeterapi (KBT), och alla är sådana som i forskning har visat sig ge en tydlig effekt för att minska nedstämdhet och depression - och skapa ökad livsglädje!

Boken är förhoppningsvis även användbar för dig som arbetar med vård av människor, och inne håller både förklaringsmodeller och arbetsformu lär som kan användas i den egna verksamheten. Alla bokens formulär kan också laddas ner från www.kbtakademin.se och användas fritt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Handbok för oglada : vetenskapligt förankrade metoder för ökad glädje och harmoni. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Äntligen!
    Anna-Pia Tikkanen, 7 april 2014

    Äntligen en praktisk och lättläst handbok som gör att man själv kan hitta tillbaka och se på den andra sidan istället för bara det gråa. Här får man hjälp utan att behöva betala massa pengar till en psykolog. I boken finns formulär och exempel på hur du själv kan fundera och hjälpa till för att må bättre. Inte massa konstigheter eller svårbegriplig psykologitext, alla förstår till och med jag. Jättebra bok, läs den och bli lite glad.

  2. En pärla bland självhjälpsböckerna

    Att göra det svåra enkelt är en verklig konst som man här har lyckats med. "Handbok för oglada" är en verklig pärla bland självhjälpsböckerna. Boken fungerar lika bra för den som arbetar professionellt med samtalsterapi som för den som behöver hjälp för egen del. Den är full med tips och idéer för att lättare hitta livsglädje i vardagen. Den beskriver evidensbaserade metoder på ett lättillgängligt sätt med värme och humor.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna