Frisk av mat : LCHF från början (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-03-15
Upplaga
2
Förlag
Frisk av mat Scandinavia
Originaltitel
Frisk av mat, LCHF från början
Dimensioner
230 x 130 x 15 mm
Vikt
280 g
SAB
Vmbb
ISBN
9789198155204
Frisk av mat : LCHF från början (inbunden)

Frisk av mat : LCHF från början

(11 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2014-03-15

Slutsåld

När jag började få sådana fantastiska hälsovinster med LCHF-kosten kände jag att jag måste dela med mig av mina erfarenheter. - Det är ju otroligt att inte folk känner till detta, tänkte jag. - Om man kan bli av med diabetes, hjärtbesvär, kronisk värk, prostatabesvär m.m. så är ju detta en världssensation var min slutsats.

Min sambo Maggan hängde med på resan och blev, på köpet, av med sin migrän och svår eksem som hon haft sedan tonåren.

Flera LCHF-böcker har haft fokus på viktreducering men knappast någon om att man kan bli frisk av mat! Och kan man bli frisk av mat så kan man också förebygga med mat! Jag måste alltså skriva en bok, funderade jag, och hur gör man det! Jag hade ingen aning om jag kunde skriva eller inte och framför allt inte om någon ville läsa det jag skriver. -Jag är ju inte läkare, tänkte jag, är det verkligen någon som bryr sig om vad jag skriver?

Jag började skriva och kände direkt att detta passade mig framför allt för att jag var så passionerad över ämnet. Mina hälsovinster var enorma bara genom att ändra kosten och jag blev mer och mer förvånad att den officiella sjukvården faktiskt motarbetade dessa tankar. Det intressanta är ju att den officiella sjukvården inte beaktar kostens påverkan på hälsan ett enda dugg. Trots att vi äter många gånger om dagen. Hur kan detta komma sig?

Hur fungerar vår kropp egentligen, vad är vi designade att äta? Hur påverkas vårt immunförsvar av kosten? Vad är det som orsakar att vi får inflammationer i kroppen?

Många frågor som får ett svar i boken "Frisk av mat, LCHF från början"!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Frisk av mat : LCHF från början. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En riktig bra bok
  Sven, 16 oktober 2017

  Nu efter att jag läst boken förstår jag hur det ligger till med Lchf, mycket bra skrivet o inspirerande. Kan varmt rekommendera den.

 2. För alla att läsa
  Eric W, 9 september 2015

  Läs och lär att leva friskare.
  Informativ, engagerande och inspirerande läsning för den oinvigde.
  En självklarhet, men man förstår att det finns krafter som motarbetar och livsmedelsriktlinjer som inte är i linje med det verkliga behovet för ett friskare liv.

  Hemskt att läsa om det sätt författaren och läkare med kunskap motarbetas för sina rön.
  Rön som är av stor vikt för att få ner sjukvårdkostnader, läkemedelsberoenden m.m.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mats Lindgren