Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
13 svarta sagor (del 1)
Utgivningsdatum
2015-05-22
Förlag
Swedish Zombie
ISBN
9789198159844

13 svarta sagor E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2015-05-22
49
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Rysare och skräcknoveller att läsa då mörkret sänker sig. Författarna tar dig med till skymningszonen där vampyrer, vålnader och andra monster strövar fritt. Tretton mardrömmar att sluka eller njuta en och en.

"En antologi som retar och leker med dina nerver, stimulerar dem till bristningsgränsen från början till slut." - Carola Strömstedt

Med Lova Lovén, Katarina Emgård, Mattias Lönnebo, Elisabeth Östnäs, Love Kölle, Mikael Strömberg, Eva Holmquist, Fred Andersson, Christina Nordlander, Alexandra Nero, Ida Tellestedt och Johan Grindsäter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av 13 svarta sagor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 29 juni 2015

    Som jag så ofta skriver i mina recensioner, så är jag ingen älskare av noveller och kortromaner. Jag gillar ju riktigt tjocka böcker, typ tegelstenar av Stephen King på över tusen sidor.

    Men ibland kan det ändå vara lite kul att läsa noveller, och när jag då gör det, så får det gärna vara skräcknoveller, för just skräck och rysare kan jag tycka kan göra sig bra även i kort format.

    "13 svarta sagor" innehåller rysare och skräcknoveller från tretton olika författare utgivna ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner