Skönheten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-11-27
Förlag
Swedish Zombie
ISBN
9789198159868
Skönheten (e-bok)

Skönheten (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-11-27
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Hur värjer man sig mot den som vill ont? Mot det som vill ont?

Vissa hävdade att allting började då en flicka försvann spårlöst. Andra påstod att platsen alltid varit ond. Ön låg övergiven sedan krigstiden, och skulle så förbli, var det tänkt. Det var ingen lämplig plats att bosätta sig på. Men när en snipa flyter iland på en intilliggande ö och ett barnlöst par får sin högsta önskan uppfylld startar ett händelseförlopp som avslöjar ett ondskefullt mysterium.

Skönheten är en fascinerande och skrämmande thriller om kärleken till våra barn och en oförklarlig ondska som går i arv.

Christian Johansson jobbar sedan åtta år tillbaka som utbildningsansvarig på ett företag i England och är bosatt i Newcastle upon Tyne, tillsammans med hustru och son. Han har tidigare gett ut romanerna Herr Lombardo (2012) och Parasitus (2014).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skönheten. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 6 december 2015

  Jag har läst Christian Johanssons två tidigare böcker, "Herr Lombardo" och "Parasitus". Tyckte väldigt mycket om båda böckerna och länkar till mina recensioner av dom.

  "Skönheten" var även den en bra bok. I fokus står en ö som heter Skönheten, där ondskan verkar att bo, och handlingen utspelar sig under flera olika årtionden.

  Man får följa flera personer och familjer under bokens gång, och inte förrän på slutet så förstod jag hur allting hängde ihop.

  Boken är väl... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Christian Johansson

Bloggat om Skönheten