Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Berättelserna om Mörkån (del 1)
Utgivningsdatum
2018-01-16
Förlag
Fantasi-Förlaget¿
Illustratör/Fotograf
Andreas Raninger, Sandra Petojevic
ISBN
9789198160284
Dit du inte får gå (e-bok)

Dit du inte får gå (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2018-01-16
49
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I staden där du bor finns ett förbjudet område där dina fantasier och farhågor kan besannas. I stadsdelen har tid och rum lösts upp och vad som helst kan hända. Har du en gång gått dit kommer platsen alltid att hemsöka dig.

Genom staden rinner Mörkån vidare in i Gamla stans slingrande kullerstensgränder. Ungdomarna Anna, Felicia, Anders, Tim och Markus har fått lära sig att undvika stadsdelen. De har hört historier om sagoväsen, spöken, prostituerade och mördare, men även om äventyr, sexuell frigörelse och kärlek. Deras föräldrar får något märkligt i blicken när området nämns. En pappa tar sig för halsen och blundar som om något gör ont, en mamma sitter med ett frånvarande leende som inte ser friskt ut. Lockade av den förbjudna platsen går ungdomarna ändå dit. Några kommer att hitta vad de söker. Andra kommer att råka illa ut.

Dit du inte får gå är den första delen i en Urban fantasyserie med fristående berättelser kring Mörkån. I boken blandas magi och socialrealism. Den riktar sig till äldre ungdomar och vuxna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »