Sommarens bästa pocketerbjudande
Nosework - allt du behöver veta (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (61.6 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-10-25
Upplaga
1
Förlag
Klickerförlaget
ISBN
9789198161397
Nosework - allt du behöver veta (e-bok)

Nosework - allt du behöver veta (e-bok)

E-bok (PDF), Svenska, 2016-10-25
218
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Ge din hund ett meningsfullt liv - börja träna nosework!

Vill du stimulera din hund på ett enkelt och roligt sätt är nosework aktiviteten för dig! Nosework är sporten där hunden får använda sin nos i olika miljöer. Hunden lär sig söka efter specifika dofter inomhus, utomhus, på fordon och i behållare av alla de slag.

I den här boken hittar du allt om nosework från belöningar och inlärning till hur du gör för att få en duktig sökhund. Med hjälp av boken kan du satsa på tävlingssporten nosework eller annan form av specialsök, där du väljer själv vilket preparat hunden ska söka efter. Boken riktar sig både till dig som är nyfiken på nosework och vill börja träna såväl som till dig som hållit på ett tag och vill få nya träningstips.

Alla tips bygger på att du och din hund ska ha en rolig stund tillsammans. Ge din hund ett meningsfullt liv - börja träna nosework!

Helena Lindhe och Britt Nylund är instruktörer i allmänlydnad, bruks- och tävlingslydnad samt nosework. De har stor erfarenhet av att arrangera kurser, läger, tävlingar och andra noseworkinspirerade aktiviteter. Britt har tre labradorer som tränar bruks, lydnad, specialsök och jakt. De tävlar framgångsrikt i bruks och lydnad. Helena har en schäfer och en golden som tränas och tävlas i nosework, lydnad och spår.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Nosework - allt du behöver veta