Förstå dina känslor - att läka sig inifrån (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
174
Utgivningsdatum
2019-08-01
Upplaga
1
Förlag
Heart Dreaming Publishing
Medarbetare
Lindberg, Eva (foto) / Forsberg, Karin (foto)
Illustratör/Fotograf
Tara Lindholm
Dimensioner
210 x 140 x 10 mm
Vikt
340 g
SAB
Dodf
ISBN
9789198161939
Förstå dina känslor - att läka sig inifrån (häftad)

Förstå dina känslor - att läka sig inifrån

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2019-08-01
209
 • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vi människor har tillgång till en lång rad känslor, allt mellan sorg och glädje, rädsla och kärlek, munterhet och förtvivlan, skräck och chock. Men - tillåter vi oss att känna och uppleva dem? Louise Minerva-Lis populära bok Förstå dina känslor har här kommit ut i nyutgåva.

Redan som barn fick vi veta att vissa känslor var mindre bra, dåliga eller till och med förbjudna. För att bli älskade lärde vi oss därför att förneka och förtränga dem.

Louise Minerva-Li betonar hur viktig det är att vi tillåter alla våra känslor att finnas och att vi accepterar att vi har dem. Bara den som har kontakt med alla sidor av sig själv - skuggsida likväl som solsida - kan växa och mogna som människa och därmed finna harmoni och balans i tillvaron.

Förstå dina känslor ger en praktisk och kärleksfull vägledning i hur man försonas med sig själv och sin historia, hur man befriar sig från känslomässiga reaktionsmönster, skuldkänslor och självkritik. Genom olika övningar får du tips om hur man kan läka sig själv, finna inre styrka och livsglädje. Därigenom skapar vi ett meningsfullt liv och sanna relationer med andra människor. Varje kapitel illustreras med en dröm med tolkning.

OM FÖRFATTAREN:
Louise Minerva-Li är fil.kand., drömterapeut och författare. Hon har under många år studerat alternativa behandlingsformer i Sverige och utomlands. Sedan 80-talet håller hon kurser, seminarier och föredrag i självkännedom och personlig utveckling, där hon bland annat undervisar i livskunskap och drömkunskap. Hon har även skapat den första heltäckande utbildningen i drömterapi i Sverige samt grundat Drömcentrum - ett samlande forum för drömintresserade i hela Skandinavien.

UR INNEHÅLLET:
Finn dig själv och din styrka bakom känslorna
Rädsla och kärlek
Självförtroende och eftergivenhet
Oro
Kritik
Att uppleva och frigöra känslor
Människans utveckling genom de fyra elementen
Sökande och ansvar
Våra inlärda roller
Våra inre barn
Känsla och logik
Att vara offer - eller att ha makten över sitt liv
Projicering och dagSdrömmar
Att acceptera skuggsidan
Skuld
Förakt
Den sanna viljan - din innersta längtan
Att låta det sanna jaget bestämma
Att spränga gränser
Sanna och meningsfulla relationer
Bortom känslorna
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Förstå dina känslor - att läka sig inifrån
 2. +
 3. Hemligheten. Från ögonkast till varaktig relation

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hemligheten. Från ögonkast till varaktig relation av Dan Josefsson, Egil Linge (inbunden).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Förstå dina känslor - att läka sig inifrån. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Insiktsfull!
  Heléne Andersson (Pauliström), 30 juli 2022

  Mycket bra beskrivning! Mycket insiktsfull o rörande. Rekommenderas! Man får en mycket bra förståelse över hur "lite" som krävs i uppväxten för att de ska påverka hela livet och ens val.

 2. En bok för alla
  Aila, 3 juli 2020

  Denna bok var den första som gav mig vägledning till djupare förståelse i sökandet efter vem jag är. Gick direkt in i hjärtat. Lättläst med övningar. Rekommenderas verkligen!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Louise Minerva-Li