Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Vuxensagan om Domm (del 1)
Antal sidor
231
Utgivningsdatum
2015-07-01
Förlag
Anasys Förlag
Dimensioner
179 x 110 x 16 mm
Vikt
218 g
SAB
Hc
ISBN
9789198164589
Vem är Lea? (häftad)

Vem är Lea?

(1 röst)
Häftad Svenska, 2015-07-01
98
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Aningslösa lever människorna sina liv ovetande om dommerna som lever djupt under deras fötter, och att en av dem rör sig mitt ibland dem.

Längst bort vid den stora sjön i norr njöt hon av soluppgången, den första hon upplevt på länge men inte den sista. Hon skulle få leva uppe bland människorna, lära känna dem och trivas. I motsats till livet nere i underjorden, bland alla dommer där hon kände sig ensam och hotad.

Lea var nog högst sextio, trodde Olsson. Kanske var det ett fruntimmer att satsa på? Men han vågade inte. Lea brukade styra alla samtal de hade och bestämma med sin barska röst. Den var något metallisk ibland, framför allt när hon ville visa att diskussionen var avslutad. Sedan försvann hon bara, med sin käpp. Hon gick fort, fast hon hade käpp. Det var något som var fel på henne, men han begrep inte vad.

Olsson, Ferner, Lisa och de andra känner stor tillit och respekt för den mystiska dam som kommit till deras hjälp och gett deras liv nytt innehåll. Under hennes ledning inleder de ett korståg mot Stockholms människohandlare, och sprider skräck bland dem. Vänner som fiender undrar: Vem är den hemlighetsfulla lilla damen med sina mystiska apparater och märkliga krafter?

Hann, dommernas skapare, har planer för mänskligheten. Honn har planer för Lea. Vilka planer har egentligen Lea?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vem är Lea?
  2. +
  3. Leas armé

De som köpt den här boken har ofta också köpt Leas armé av Staffan Öberg (häftad).

Köp båda 2 för 183 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Staffan Öberg