Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
269
Utgivningsdatum
2014-08-04
Förlag
NA Förlag
Medarbetare
AB, Kolossal (form)
Dimensioner
225 x 200 x 15 mm
Vikt
639 g
ISBN
9789198168174
Naturkunskap 1B - Välj din väg (häftad)

Naturkunskap 1B - Välj din väg

Häftad Svenska, 2014-08-04
369
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Naturkunskap 1B - välj din väg behandlar hur världen runt omkring dig ser ut och hur du påverkar din omgivning. Den tar upp och diskuterar de genetiska faktorerna som gör att du är den du är, de omständigheter som påverkar din hälsa och dina relationer.

Med tydliga och relevanta exempel ger boken en inblick i den naturvetenskapliga forskningen och hur den skapar kunskap om vår värld. Den svarar på frågan hur den forskningsbaserade kunskapen skiljer sig från tro och tyckande.

Naturkunskap 1b - välj din väg, är skriven för att kunna användas på många sätt. Följ boken från början till slut, välj stycken och kombinera själv ihop egna teman eller använd den som uppslagsbok för att lätt hitta välformulerad och relevant fakta. En kreativ undervisning kräver ett flexibelt förhållande till läromedel, därför är Naturkunskap 1b - välj din väg skriven för att göra det möjligt att anpassa bokanvändandet till din undervisning och slippa anpassa undervisningen till boken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Naturkunskap 1B - Välj din väg
  2. +
  3. Naturkunskap 1b

De som köpt den här boken har ofta också köpt Naturkunskap 1b av Iann Lundegård, Gunilla Viklund, Per Backlund, Karolina Broman (häftad).

Köp båda 2 för 878 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Naturkunskap 1B - Välj din väg