Spanare Spender & Mysteriet med Kyrktornet (kartonnage)
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Serie
del 1 av 3
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
68
Utgivningsdatum
2014-12-16
Förlag
Position Förlag
Originaltitel
Spanare Spender & Mysteriet med Kyrktornet
Illustratör/Fotograf
Linda Siewert
Dimensioner
256 x 205 x 12 mm
Vikt
392 g
SAB
Hcg
ISBN
9789198171822

Spanare Spender & Mysteriet med Kyrktornet

Kartonnage,  Svenska, 2014-12-16

Slutsåld

Hans namn är Spanare Spender. Hans främsta mål är att söka upp allt onaturligt i Västerviks stad och lösa dess mysterier. Han ser sådant som andra inte ser. Ibland ska han sätta ett vresigt troll på plats eller leda ett vilset spöke på rätt väg. Spanare Spenders hemliga högkvarter ligger högst upp i det gamla vattentornet på Kattkulleberget. Där är hans spök-teleprinter uppkopplad mot oändligheten. Den knattrar hela tiden med meddelanden om allt från knäppa och förvirrade vättar, till vilsna,
och elaka andar.

Tillsammans med sina hjälpredor Molly och G kompletterar de varandra med att lösa mysterierna om de som tillhör en annan värld. De som går under många namn och antar många former i Västerviks stad. De flesta väsen är ju bara snälla, men det finns ju de som är förföriska, äckliga och farliga. Och det är de som Spanare Spender, Molly och G försöker stoppa.

I detta äventyr har någon stulit Mollys iller Fiffi-Fin och det visar sig inte vara vem som helst. I jakten får Molly och Spender träffa både häxor, cykloper, maror, svartalfer, pratande stegar och ilskna spöken. Men också akta sig för elaka besvärjelser, översvämningar och ondskefulla gastar i Västerviks stad. Spanare Spender är utrustad med många tekniska spökprylar, men nu står han inför en utmaning han aldrig upplevt tidigare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna