Ledarskap med fokus på lärande (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2014-08-06
Upplaga
1
Förlag
Lärarförbundets förlag
Översättare
Annika Claesdotter
Originaltitel
Bedre leder. Lederutvikling gjennom reflektert erfaring
Medarbetare
Hild, Anna (form)
Dimensioner
210 x 148 x 10 mm
Vikt
262 g
SAB
Od
ISBN
9789198176216
Ledarskap med fokus på lärande (häftad)

Ledarskap med fokus på lärande

Häftad Svenska, 2014-08-06
119
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Att leda och lära i förändringstider

"Jag vill gratulera till valet av denna bok. Läsaren har en stimulerande läsning framför sig där ett djupgående och betydelsefullt utvecklingsperspektiv presenteras med hjälp av många metaforer och fallbeskrivningar som underlättar förståelsen."
Så börjar Hans-Åke Scherp, docent i pedagogik vid Karlstads universitet, sin inledning till den svenska utgåvan av norrmännen Tom Tillers och Svein Helgesens bok "Ledarskap med fokus på lärande".
I dagens snabba och globala värld efterfrågas klokt ledarskap mer än någonsin. Inte minst inom skola och offentlig sektor behövs klarsynta chefer och skolledare med visioner och handlingskraft. Med stöd i forskning och erfarenhet skriver Tom Tiller och Svein Helgesen om ledarskap, lärande och utveckling i förändringstider. Pricksäkert fångar de in situationer och utmaningar som du kan känna igen från din egen vardag.
"För den, som i likhet med mig, hävdar att kvalitet och kvalitetsutveckling är beroende av medarbetarnas kunskap och kompetens, förståelse av och för uppdraget samt deras engagemang och vilja att förverkliga det, är boken ett viktigt bidrag och underlag till fördjupad förståelse", skriver Hans-Åke Scherp.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ledarskap med fokus på lärande
  2. +
  3. Superstudent : effektivare inlärning, för bättre betyg

De som köpt den här boken har ofta också köpt Superstudent : effektivare inlärning, för bättr... av Olav Schewe (häftad).

Köp båda 2 för 325 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna