Ett liv utan slut : hur du befriar dig ur födelsens och dödens kretslopp (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
252
Utgivningsdatum
2014-04-30
Förlag
Bergman publishing
Översättare
Chatarina Bergman
Originaltitel
Your Immortal Reality - How to break the cycle of birth and death
Dimensioner
225 x 155 x 16 mm
Vikt
412 g
SAB
B
ISBN
9789198176605
Ett liv utan slut : hur du befriar dig ur födelsens och dödens kretslopp (häftad)

Ett liv utan slut : hur du befriar dig ur födelsens och dödens kretslopp

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2014-04-30
237
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
I denna fascinerande bok kommer Gary R. Renard och de uppstigna mästarna Arten och Pursah, att lära dig hur du integrerar avancerade andliga principer i ditt dagliga liv. Denna undervisning leder dig bortom det teoretiska planet till en upplevelse av det Gudomliga. Din utveckling kommer att accelerera i sådan utsträckning att du, med fortsatt träning, helt enkelt kommer att göra egot ogjort och upphäva behovet av att reinkarnera ... en gång för alla.

Liksom Garys första bok, Bortom universum, bygger denna bok på två andliga klassiker, Tomasevangeliet och En kurs i mirakler. Genom att fokusera på en helt ny, unik form av "kvantförlåtelse", snarare än den gamla formen av förlåtelse, kommer din förståelse av tankarnas betydelse att ta dig till en helt ny nivå. Som resultat kommer ditt mål att vara inget mindre än att befria dig ur födelsens och dödens kretslopp.

"Ett liv utan slut är en fascinerande och grundläggande guide till att finna frid, hälsa och lycka genom förlåtelsens mirakulösa kraft. Det är som att läsa en helig text, fylld av uråldriga andliga hemligheter, skriven på ett modernt, klart och njutbart sätt. Oavsett om En Kurs i Mirakler är ny för dig eller om du har studerat Kursen under en längre tid, kommer du att få "Aha! upplevelser" på så gott som varje sida. Min bön och önskan är att alla ska läsa denna bok."

Doreen Virtue, Ph.D., Författare till Angels 101 och Divine Magic

OM FÖRFATTAREN:

I början av 1990-talet genomgick Gary R. Renard ett kraftfullt andligt uppvaknande. Under loppet av nio år och i enlighet med de instruktioner han fick, skrev han långsamt och omsorgsfullt sin första bok, Bortom universum.
Gary har beskrivits som en av världens mest intressanta och modiga andliga föreläsare. Under åren 2004 och 2005 föreläste han i 35 olika amerikanska delstater samt i Kanada, England, Australien och Costa Rica. Gary har även föreläst vid den internationella konferensen för En kurs i mirakler i Salt Lake City.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ett liv utan slut : hur du befriar dig ur födelsens och dödens kretslopp
 2. +
 3. Kärleken omsluter alla : svaret på livets gåta

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kärleken omsluter alla : svaret på livets gåta av Gary R Renard (häftad).

Köp båda 2 för 477 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ett liv utan slut : hur du befriar dig ur födelsens och dödens kretslopp. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. ETT SVÅR PÅ LIVETS GOTOR
  Isabella Andersson, 25 januari 2018

  Jag vill bara skriva TACK, till att den bok kom i mina händer. Mina ögonen öppnades och mitt liv förändrades.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Gary Renard

 • Bortom universum

  Gary Renard

  Vad skulle du göra om du satt i lugn och ro i ditt vardagsrum och ett mystiskt par plötsligt dök upp ur tomma intet för att berätta att de var "uppstigna mästare" som hade kommit för att avslöja några chockerande existentiella hemlighete...