Kärleken omsluter alla : svaret på livets gåta (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
242
Utgivningsdatum
2014-10-20
Förlag
Bergman publishing
Översättare
Chatarina Bergman
Originaltitel
Love has forgotten no one - The answer to life
Dimensioner
230 x 155 x 10 mm
Vikt
404 g
SAB
Cn,299.93
ISBN
9789198176612
Kärleken omsluter alla : svaret på livets gåta (häftad)

Kärleken omsluter alla : svaret på livets gåta

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2014-10-20
240
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Gary Renard, den bästsäljande författaren till Bortom universum och Ett liv utan slut är tillbaka med den sista delen i sin trilogi. Denna hisnande och fascinerande bok förtydligar den mystiska sanningen bakom det moderna andliga mästerverket En kurs i mirakler. Gary och hans lärare, de uppstigna mästarna Arten och Pursah, tar dig med på en häpnadsväckande rundtur i livet på andra sidan; lär dig en metod, som med övning, löser upp all karma från det förflutna och avslöjar den "saknade ingrediensen" i dagens olika självhjälpsmetoder.

Denna bok kommer inte att lämna dig oberörd, samtidigt som den ger dig nyckeln till upplysning. Innan du läst färdigt boken vet du att Kärleken omsluter alla!

GARY R. RENARD är en bästsäljande författare, föreläsare och en hyllad kurslärare. Studenter över hela världen, anser att Garys böcker i denna trilogi, hjälper dem att förstå och tillämpa En kurs i mirakler på ett praktiskt sätt i det dagliga livet. Böckerna har beskrivit som "nödvändiga följeslagare" av de personer som studerar kursen. Som vinnare av Infinity Foundation Spirit Awards, har Gary talat i 43 delstater och 24 länder. Gary har beskrivits som en av världens mest intressanta och modiga andliga föreläsare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kärleken omsluter alla : svaret på livets gåta
  2. +
  3. Förändra ditt liv, förändra världen : en andlig guide på din väg genom livet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förändra ditt liv, förändra världen : en andlig... av Ryuho Okawa (inbunden).

Köp båda 2 för 409 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kärleken omsluter alla : svaret på livets gåta. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. komplement till Kurs i mirakler
    Anders Jurstrand, 4 augusti 2017

    Jag skulle nog främst rekommendera denna bok till andra Mirakelkurselever. Det finns en del ny information här jfr med hans tidigare två översatta böcker eller snarare en ökad betoning på en del av den tidigare informationen. Kursens metafysik-när det gäller egots uppbyggnad-är minst sagt komplicerad; exempelvis det som rör reinkarnationsmekaniken och här klargöres vissa samband. Ser fram mot nya böcker av Renard. Vet inte om hans böcker verkligen kan locka någon att ta itu med Kurs i mirakle... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Gary R Renard