Kvinna och mor (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-11-20
Förlag
Schill Coaching
ISBN
9789198177459
Kvinna och mor (e-bok)

Kvinna och mor (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-11-20
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Jesper Juul

KVINNA & MOR

En solidarisk essä ur ett manligt perspektiv

I många år har jag blivit ombedd att skriva en bok om mödrar, men jag har alltid vägrat eftersom jag varken är kvinna eller mor och följaktligen bara har andrahands-kunskaper.

Å andra sidan har jag, under så många år, fungerat som terapeut, rådgivare och utbildare för kvinnor och mödrar, att jag skaffat mig en hyfsat bred förståelse och empati för kvinnor och mödrar och bestämde mig för att det kanske är OK att skriva en essä. Min inspiration kommer från omslaget på Time Magazine (mamma som ammar 8-årig son) och all den turbulens den orsakade. Men min verkliga motivation är det förenklade sätt på vilket mödrar framställs i media och upplevelsen av att kvinnor och mödrar fortfarande behöver all support de kan få från omvärlden för att det skall bli möjligt för dem att skapa fullödiga liv och därigenom bli så bra partners och mödrar som möjligt.

Om du är kvinna hoppas jag att du skall känna omtanke och uppskattning bakom det som kan uppfattas som hårda eller kritiska uttalanden och om du är man uppmanar jag dig att ta en allvarlig titt på din egen roll och påverkan som son, älskare, partner och med-förälder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Kvinna och mor