Hjärnvilja : en fajt mot strokedjävulen (inbunden) Hjärnvilja : en fajt mot strokedjävulen
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
1
Antal sidor
319
Utgivningsdatum
2014-09-17
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Le för livet
Originaltitel
HJÄRNVILJA EN FAJT MOT STROKEDJÄVULEN
Dimensioner
216 x 155 x 25 mm
Vikt
764 g
SAB
Lz Di-Omnia, Stefan,Vefd
ISBN
9789198177800
Hjärnvilja : en fajt mot strokedjävulen (inbunden)

Hjärnvilja : en fajt mot strokedjävulen

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2014-09-17
59 145 Du sparar 86 kr!
 • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
STROKE - DJÄVULENS SJUKDOM.

JAG STEFAN DI-OMNIA BLEV TRÄFFAD och nedslagen av sjukdomen STROKE, en knockout på hela livet. Livet i hjärnan och i kroppen kändes inte längre som ett liv. Livet var helt utslaget och hopplöst över, helt förlamad 44 år gammal! Chansen att jag skulle kunna resa mig upp igen var obefintlig, enligt sjukvården. Den prognosen lade överläkaren på en av Europas bästa rehab kliniker fram så här: -Du kommer att sitta resten av ditt liv i en elrullstol som Du sköter med den friska armen. Den skadade sidans ben och arm kommer du aldrig få att fungera igen, möjligen stödja på den skadade sidans ben om Du har något som stöd.

DÄR BÖRJAR REHABRESAN TILLBAKA MOT LIVET, efter att jag överlevt den största hjärnblödningen som någon har gjort på tjugofem år i Sverige. Nu startar den fysiska och mentala fajten om livet. För ett liv fyllt av värde.

Går hjärnan att reparera eller programmera om? Nej och ja!

MED HJÄRNVILJA UPPBYGGD PÅ EN MENTAL STYRKA, tanken att aldrig ge upp och med orden som tände mig: "Sitt inte här och tyck synd om dig själv! Det är inte livet som kommer hit och erbjuder dig livet, Stefan. Det är Du själv som får erbjuda Dig själv ditt liv. Jag litar på dig, så gör det du med! Du vet vad som krävs så kör nu...
PSYKOLOG Frank R.

O:ET I OMÖJLIGT RADERADES UT för all framtid år 2008 . Se alltid allt i livet som möjligt! I AUGUSTI 2013 SPRINGER JAG STADSLOPPET PÅ EN MIL I NORRKÖPING.
DET ÄR MÖJLIGT!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hjärnvilja : en fajt mot strokedjävulen
 2. +
 3. Nyckeln till din hälsa : självläkning med kinesisk medicin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nyckeln till din hälsa : självläkning med kines... av Diamantis Koukouvinos (inbunden).

Köp båda 2 för 198 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Hjärnvilja : en fajt mot strokedjävulen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Läs!
  Kaffeläsaren, 28 april 2017

  Stefan blev träffad och nedslagen av sjukdomen Stroke. Överläkaren på Europas bästa rehabklinik sa till Stefan : Du kommer sitta i elrullstol i resten av ditt liv, som du styr med den friska armen. Din skadade sida kommer aldrig fungera igen.
  Jag blev fullständigt knockad av denna bok. Stefan berättar så öppet om sitt liv efter stroken, han delar frikostigt med sig av allt, även de mer jobbiga och förnedrande delarna. Språket är så rakt på, inga krusiduller, utan går rakt in och gör att m... Läs hela recensionen

 2. Stark comeback!
  Anneli Druve, 25 februari 2015

  En mycket intressant bok om författarens kamp tillbaka efter en hjärnblödning som satte de flesta av hans funktioner ur spel. Stefan Di-Omnia visar att det gör skillnad om man lägger ner hela sin kropp, knopp och själ i tillfrisknandet. Det är ingen lätt process utan innebär en omvärdering av tidigare prioriteringar och val. En stark berättelse om/av en stark person!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Stefan Di-Omnia