Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
88
Utgivningsdatum
2015-05-09
Upplaga
1
Förlag
Svenska serieförlaget
Dimensioner
340 x 215 x 10 mm
Vikt
297 g
SAB
Hci
ISBN
9789198180619
Plåstra 2 : den ännu bättre boken (häftad)

Plåstra 2 : den ännu bättre boken

(8 röster)  |  Läs 6 recensioner
Häftad Svenska, 2015-05-09
109
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Roligt på riktigt med Sveriges egnaste humorserie, Plåstra! 

Svenska serieförlaget presenterar stolt det nya roliga samlingsalbumet med Plåstra. Luleåfödda Malin Svedjeholm är tecknaren bakom denna flamsiga underdog som under en längre tid har varit uppskattad bland seriekomikens finsmakare. Den prisbelönade humorstrippen har publicerats i tidningar och böcker i Sverige och Norden sedan 1990-talet. Plåstra 2 innehåller samtliga serier som tecknats mellan 2005 och 2015.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Plåstra 2 : den ännu bättre boken
 2. +
 3. Plåstra

De som köpt den här boken har ofta också köpt Plåstra av Malin Svedjeholm (häftad).

Köp båda 2 för 204 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Plåstra 2 : den ännu bättre boken. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Igenkänningshumor
  Mia, 13 juli 2015

  Plåstra 2 är full av intelligent igenkänningshumor. Det skulle kunna vara jag och mina kompisar. Det är bara det att jag aldrig varit snabb/smart/modig nog att drämma till med slutreplikerna. Jag tycker också att det är skönt att allvaret får smyga sig på ibland. Ibland skrattar jag till och med högt. Jag är drygt 40 och ärligt talat gör jag inte det så ofta längre. Plåstra 2 är riktigt bra!

 2. Mer Plåstra åt svenska folket!
  Moontoon, 22 juni 2015

  Plåstra är en av serierna jag tyckte allra bäst om i tidningen Elvis, och det kändes så trist när den försvann.

  Detta album lär bli en klassiker här hemma, som troligen kommer att dras fram när man behöver ett gott skratt. För allvarligt talat, detta är humor på hög nivå, med hög igenkänningsfaktor, samt väldigt charmigt tecknade karaktärer. Förutom själva Plåstra finns en del andra trevliga personligheter som ger variation i historieberättandet.

  Varje sida frambringar åtm... Läs hela recensionen

 3. Underbar serie!
  Jerker, 22 juni 2015

  Jag har till och från följt Plåstras äventyr, sen jag upptäckte den för mig då helt okända serien i en lokaltidning för drygt tio år sen.

  Den var också en anledning till att jag både började att prenumera på serietidningen Pondus och sen en anledning till att jag slutade med prenumerationen när Plåstra försvann.

  Det går att hitta paralleller till alla mer välkända serier som tycks skrivas i dagboksform över författarinnan (jämför med Niemi, Rocky, Elvis m fl), även om så int... Läs hela recensionen

 4. Plåstra for president!
  Charlie Lundström, 14 juni 2015

  Jag har följt Plåstra sedan hon först dök upp i Pondus, och jag blev löjligt glad när ja hittade riktiga album med uteslutande Plåstra i! Det första albumet slukade jag som en svältande gnu och sedan var det bara att vänta på del 2. Och den kom. Redan på sidan 9 skrattade jag så tårarna och kaffet sprutade, och jag kom på mig själv med att smuggla med albumet till jobbet för att kunna läsa den medan jag låtsades rätta nationella prov (värsta grymma läraren, I know.)
  Vad kan jag säga? Suve... Läs hela recensionen

 5. Skrattfest!
  Lule Anna, 10 juni 2015

  Vardagliga händelser i en humoristisk tappning, man kan lätt känna igen sig i många situationer! =)
  Roligt att se Plåsta växa från tonåring till vuxen!

 6. Rolitttt!
  Nicklas Sandström, 9 juni 2015

  En jätterolig seriebok! Förutom Plåstra gillar jag särskilt karaktären Gustav. Kul att serien (både karaktärer och teckningsstil men även manus) har utvecklats från första boken, den är inte så statisk som det annars kan bli i strippserier.

  Fint att den är i helfärg också, snyggt!

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Malin Svedjeholm

 • Jag vill inte göra slut : serier för klimatet

  Malin Svedjeholm, Nicklas Sandström

  Vare sig det berättas med humor, science fiction eller satir handlar serierna i den här boken till slut om samma sak. Vårt förhållande till klimatet. En av vår tids ödesfrågor är hur vi ska klara att behålla vår planet i det skick vi fann den. Oro...

 • Plåstra

  Malin Svedjeholm

  Malin Svedjeholm har med sin serie Plåstra skapat en klassiker i svensk seriehistoria och under ett decennium använt den till att underhålla tiotals personer. Genom den överspända Plåstra och hennes vapendragare Maja och syrran speglar Malin livet...

Bloggat om Plåstra 2 : den ännu bättre boken