Ta mig härifrån (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
114
Utgivningsdatum
2017-03-22
Förlag
Syster Förlag
Medarbetare
Svensson, Samuel (form)
Illustratör/Fotograf
Emma Ahlqvist
Dimensioner
235 x 172 x 10 mm
Vikt
321 g
SAB
Hci
ISBN
9789198181593
Ta mig härifrån (häftad)

Ta mig härifrån

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2017-03-22

Slutsåld

En skäggig ensamvarg i skogen. Fotbollstjejer på träning. En uttråkad modebloggare med noll följare och en raggare som drömmer om Amerika.

I "Ta mig härifrån" möter vi människor med olika bakgrunder, verkligheter och drömmar, med det gemensamma att de lever långt från storstan. Emma Ahlqvist skildrar småstadsmänniskor med ömhet och humor. Här krockar frihetslängtan med tryggheten i det bekanta.
Det är en samtidsskildring av ett Sverige de flesta svenskar har en relation till, men som få pratar om.

Emma Ahlqvist är född 1987 i Hjortsberga i Småland, men är nu bosatt i skotska Edinburgh där hon är verksam som illustratör, grafisk formgivare och serietecknare. "Ta mig härifrån" är hennes debutbok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ta mig härifrån. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Någon åker bort, andra åker till, några blir kvar
    Hobbybibliotekarien, 28 november 2017

    Många önskar sig bort, andra önskar sig till, några blir kvar. Jag är en sådan som blev kvar, visst, Boden är inte den minsta hålan jag varit i men för många av mina kamrater var den för liten eller för innehållslös. Jag tyckte jag hade allt där och längtade alltid hem då jag var borta. Ahlqvist seriebok skildrar dessa, önska bort- och önska till känslor på ett bra sätt. Jessika som bor i en "håla", jobbar på affären men bloggar och fotograferar och visar upp en sida av sig själv som inte fin... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Emma Ahlqvist

  • My Body Created a Human

    Emma Ahlqvist

    A graphic novel style memoir about the weirdness and wonder of pregnancy and early motherhood, told with humor and frankness. The perfect gift for new parents, parents-to-be, or anyone interested in the experience of bringing a new human into toda...