Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ernst Grip (del 2)
Antal sidor
454
Utgivningsdatum
2016-09-01
Upplaga
1
Förlag
Partners in Stories
Medarbetare
Liljemärker, Håkan (form)
Dimensioner
215 x 140 x 35 mm
Vikt
633 g
SAB
Hc
ISBN
9789198182064
Efter monsunen (inbunden)

Efter monsunen

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2016-09-01
231
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En svensk militär dödas av ett skott på en skjutbana i Djibouti vid Afrikas horn. Säpo-agenten Ernst Grip skickas ner för att utreda fallet. Han är inte välkommen och möter en sammansvuren lögn om vad som hänt.

En svensk barnfamilj kidnappas av somaliska pirater när deras segelbåt når Adenviken. Familjens liv är i fara och den svenska regeringen är hårt pressad. Ernst Grip som redan finns i närheten i ökenhettan dras in i förhandlingen med piraterna.

För att lösa de båda fallen inser Grip att han måste ta till medel som är allt annat än accepterade. Men vad spelar lag och moral för roll när sanningen och oskyldiga liv står på spel?

På ett mästerligt sätt skriver Robert Karjel in EFTER MONSUNEN i den högsta internationella spänningsdivisionen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Efter monsunen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Robert Karjel: Efter monsunen
  Christina Gustavson, 24 oktober 2016

  Nu har jag läst: Robert Karjel: Efter monsunen
  ISBN: 9789198182057, Förlag: Partners in Stories 2016

  Under en otillåten skjutövning anordnad av MovCon-enheten dödas en svensk löjtnant av ett skott. Från Sverige skickas en SÄPO-agent, Ernst Grip, för att utreda fallet. En somalier är redan fängslad och alla verkar bara vilja ha en officiell bekräftelse för att fallet skall kunna läggas åt sidan. Vittnesmålen är väl tillrättalagda och Grip fattar ovälkomna misstankar. Han påbörjar ... Läs hela recensionen

 2. Spännande, realistisk och välskriven
  Mats H, 19 september 2016

  Situationer och personer är realistiska. Inte ännu en alkoholiserad hjälte utan vanliga människor som vill sköta sina jobb eller ta hand om sin familj. Samtidigt mycket spännande situationer och händelser. Rekommenderar att läsa föregående bok Innan evigheten/De redan döda först, för att lära känna huvudpersonen och miljöer. Mycket bra språk i böckerna.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Robert Karjel