Vår man på fältet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
325
Utgivningsdatum
2015-04-07
Upplaga
1
Förlag
Gavrilo förlag
Översättare
Djordje Zarkovic
Originaltitel
Nas covjek na terenu
Dimensioner
185 x 135 x 27 mm
Vikt
430 g
SAB
Hce
ISBN
9789198185607
Vår man på fältet (häftad)

Vår man på fältet

Häftad Svenska, 2015-04-07
179
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Den gamle rockrebellen Tin har råkat bli ekonomiredaktör på ett politiskt veckomagasin, och livet i storstan går åt rätt håll. Men i ett anfall av dåligt samvete fixar han jobb åt sin kusin från hembyn, som krigskorrespondent i Irak. Det blir upptakten till en händelsekedja där allt i Tins liv ställs på sin spets: karriären, förhållandet till flickvännen, de nedärvda machoidealen, släktlojaliteterna.
Under fem hektiska dygn följer vi Tins desperata försök att hålla ihop tillvaron. Med både humor och blick för de stora perspektiven porträtterar Robert Perisic ett Kroatien med krigsbaksmälla och uppblåsta framtidsvisioner - på den hala avsatsen mot Balkan.

Men sin urbana blick på den postkommunistiska samtiden har Robert Perisic skapat sig en alldeles egen plats i den moderna kroatiska litteraturen. Han har publicerat två hyllade novellsamlingar och en diktsamling, och är en känd kulturskribent i Kroatien.
Vår man på fältet är hans första roman. Den belönades med Kroatiens främsta litterära utmärkelse och har översatts till åtta språk. Robert Perisic är född i Split 1969 och numera bosatt och verksam i Zagreb.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vår man på fältet
 2. +
 3. Nocilla dream

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nocilla dream av Agustín Fernández Mallo (inbunden).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Robert Perisic

 • Our Man in Iraq

  Robert Perisic, Tim Judah

  2003: As Croatia lurches from socialism into globalized capitalism, Toni, a cocky journalist in Zagreb, struggles to balance his fragile career, pushy family, and hotheaded girlfriend. But in a moment of vulnerability he makes a mistake: volunteer...

 • No-signal Area

  Robert Perisic