Delad Identitet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Ön (del 2)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
452
Utgivningsdatum
2014-09-16
Upplaga
1
Förlag
Seraf förlag
Dimensioner
210 x 160 x 230 mm
Vikt
589 g
SAB
uHc
ISBN
9789198186413
Delad Identitet (häftad)

Delad Identitet

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2014-09-16
74
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Delad identitet, andra boken i serien om Ön, börjar som en direkt fortsättning på Porten. Vi får följa utvecklingen efter de dramatiska händelserna som avslutar första boken. Men samtidigt utspelar sig ett annat drama, på en annan ö i världen på andra sidan Porten.

En liten pojke blir utsatt för ett grymt experiment som ger honom den felaktiga diagnosen personlighetsklyvning. Under sin kamp för att inte gå under beger han sig som ung man till Ön för att söka efter den enda person han tror kan rädda honom.

Veterinären Astrid Ahlberg har länge tyckt om att läsa fantasy. För några år sedan upptäckte hon även magin med att skriva. Debutromanen Porten kom ut 2013 som första delen i serien om Ön.

"Delad identitet håller samma klass som föregångaren Porten, fast med andra element som stödpelare. Där Porten hade grundläggande, yttre konflikter går den här mer in på djupet och utforskar människans psyke... Jag kan rekommendera boken för alla som vill ha en lättsam, rolig, spännande, dyster, hemtrevlig, mörk och smått kuslig berättelse!"

Björn Wirén, litteraturvetare

"En mörk, vacker saga som fångar dig från första kapitlet. Delad Identitet lever verkligen upp till förväntningarna."

Caroline Hurtig, författare till serien om Själarnas öden
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Delad Identitet
 2. +
 3. Porten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Porten av Astrid Ahlberg (häftad).

Köp båda 2 för 148 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Delad Identitet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Verkligt läsvärd!
  Eva Ullerud, 22 juli 2015

  Jag läste nyligen den första boken (Porten) i Astrid Ahlbergs fantasyserie om Ön och det gav mersmak. Till min stora glädje fanns redan uppföljaren: Delad identitet.

  Porten var en klar fempoängare av fem möjliga. Delad identitet är ännu bättre, spänningen finns redan från första sidan medan den i Porten började en bit in i berättelsen, vad sätter man då?

  De karaktärer vi fick följa i Porten återkommer i Delad identitet, det är en direkt fortsättning även om några år har gått... Läs hela recensionen

 2. Läs boken!
  Kim M. Kimselius, 30 maj 2015

  Så jag har längtat efter att läsa den här boken. Förra året när jag var på Ystad Saltsjöbad Spa läste jag första delen i serien om Ön, Porten och förälskade mig direkt i boken. Jag slukade den från första till sista sidan.

  När jag fick recensionsexemplar av den andra delen i serien om Ön, Delad identitet, ville jag slänga mig över boken direkt, men jag planerade att spara den till julhelgen för att kunna sträckläsa boken. När jag så fick ännu en spavistelse på Ystad Saltsjöbad i julk... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Astrid Ahlberg