Vägen till mental hälsa (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2020-02-24
Upplaga
1
Förlag
Crisos AB
Originaltitel
Vägen till mental hälsa
Dimensioner
220 x 170 x 12 mm
Vikt
533 g
ISBN
9789198187717
Vägen till mental hälsa (häftad)

Vägen till mental hälsa

Häftad Svenska, 2020-02-24
339
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Att förstå sig själv är förutsättningen för att kunna göra varaktiga förändringar i sitt liv som leder till en bra mental hälsa.

Efter att Regina i många år haft föreläsningar, utbildningar och möten med människor som var stressade, i kris eller hade sorg, så fann hon att bästa sättet för dem att hitta en ny väg vidare i livet, var att få egen kunskap om hur hjärnan och stresshormonerna fungerar. Kunskapen gör att man förstår vad man själv kan göra för att må bättre.

Om fler människor har egen kunskap så kommer de läkande processerna att komma igång mycket snabbare vilket leder till att sjukskrivningstiden minskar, och att förvirringen som så många har över att de inte känner igen sig efter en kris eller i stress eller sorg mattas av.

Bagaget vi får i livet, kan med kunskap och förståelse då också bli en tillgång och inte bara en belastning.

Boken har sin grund i den senaste hjärnforskningen inom anknytnings och mentaliseringsprocessen. Den tar avstamp från praktisk krishantering och utvecklings psykologi.

Regina Birkehorn jobbar som konsult och författare och patenterade år 2002 Head On metoden . Det är en pedagogisk metod i praktisk krishantering som är enkel och praktisk. Den kräver inga förkunskaper i psykologi. Head On metoden har sitt ursprung i utvecklingspsykologi, anknytning, mentalisering och det senaste om hjärnforskning och stress.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vägen till mental hälsa
  2. +
  3. Samurai Mindset : hängivelsens väg till mental styrka

De som köpt den här boken har ofta också köpt Samurai Mindset : hängivelsens väg till mental ... av Igor Ardoris (häftad).

Köp båda 2 för 528 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Regina Birkehorn