Samtala - Vägledning för framtid och karriär i en kaotisk värld (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2014-07-01
Upplaga
1
Förlag
Tremedia i Borås
Dimensioner
238 x 168 x 15 mm
Vikt
609 g
SAB
Dokb
ISBN
9789198187809
Samtala - Vägledning för framtid och karriär i en kaotisk värld (inbunden)

Samtala - Vägledning för framtid och karriär i en kaotisk värld

(13 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2014-07-01
689
Skickas inom 3-6 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Samtala är en bok för alla som ser det individuella samtalet som ett arbetsredskap och för dem som samtalar mycket i sin profession. Undertexten Vägledning för framtid och karriär i en kaotisk värld leder tankarna till personlig utveckling och det är precis vad den handlar om. Boken beskriver grundläggande teorier och metoder inom karriärvägledningsområdet som kan vara värdefulla för alla professionella samtalsledare. Idén till boken föddes under en utlandstjänstgöring i Fiji. Boken handlar om den mogna insikten i att alla människor har förmåga att hantera sin situation; ibland med stöd av en vägledare eller en vis person som lärt känna sig själv. Boken är intellektuellt rörlig och inte strikt akademiskt skriven. Författarens alla reflektioner och idéer ger den en spänst som man inte så ofta finner i facklitteraturen. Mycket handlar om att få samtalspartnern att se mer än vanligt för att därför kunna förstå och nå längre in i den ovissa framtiden, gränsande till kaos. Samtala adderar värde till såväl professionsutbildningar, kompetensutveckling som till dem som vill utveckla sin egen samtalskonst.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Samtala - Vägledning för framtid och karriär i en kaotisk värld
  2. +
  3. Vägledarens val - Teori och metod i aktion

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vägledarens val - Teori och metod i aktion av Leif Andergren (häftad).

Köp båda 2 för 1330 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Samtala - Vägledning för framtid och karriär i en kaotisk värld. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Nyttig, lättläst bok
    Frida Johanna Hessleklint, 13 november 2014

    Detta är en bra och lättläst bok med mycket nyttigheter för vägledare. Boken tar upp mycket av den aktuella teorin och bra exempel och övningar.

    / Frida

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Leif Andergren

Övrig information

Leif Andergren är fil.mag och har studie- och yrkesvägledarexamen och gymnasie¿lärar-examen i samhällskunskap och historia. Leif har bred arbetslivserfarenhet inom vägledning och ledarskap och är sedan tio år tillbaka verksam vid Malmö högskola. Leif har arbetat med interkulturella frågor både i Sverige och utomlands.