Stämplar i passet (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
80
Utgivningsdatum
2016-09-05
Förlag
Lennartsson Grafiska
Illustratör/Fotograf
Per Lennartsson
Dimensioner
195 x 140 x 5 mm
Vikt
123 g
SAB
N
ISBN
9789198191769
Stämplar i passet (häftad)

Stämplar i passet

Häftad,  Svenska, 2016-09-05
159
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Stämplar i passet Kan levereras innan julafton
Hasse Lindell är tillbaka med en ny samling berättelser från såväl fjärran resmål som händelser på hemmafronten eller tankar kring förfluten tid. I tjugofem berättelser blandas triviala saker och viktiga världshändelser, läsning som kan locka till skratt eller sorgsna funderingar. Risk finns också att läsaren blir hungrig, då några berättelser handlar om mat.

Här bjuds på allt från funderingar om tredje världskriget, ett möte med David Bowies basist, en vandring i Hasses franska hemstad, vattenfrågor vid ekvatorn, att äta kyckling i Thailand, till korv i Berlin och mycket mer.

Resor, minnen, möten med människor, mat och reflektioner återspeglar helt enkelt väldigt mycket av Hasse Lindells liv och livsstil.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Stämplar i passet
  2. +
  3. Vänbok - Carl Braunerhielm

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vänbok - Carl Braunerhielm av Wahlström Thomas, Rocco Gustafsson (häftad).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hasse Lindell

  • Vykort från en samlare

    Hasse Lindell

    Vi får följa Hasse Lindell såväl i Sverige som andra delar av världen i 28 betraktelser. Ingredienserna är allt från mat och musik, känd och okänd samt porr och prylar. Humor och medkänsla blandas med dramatik. Resultatet blir mycket variationsrik...