Mannens Tao: Vägen till lycka, potens och livskraft! En bok om mannens sexualitet och maskulina essens (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (9.0 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-06-25
Förlag
ProCreative
Illustratör/Fotograf
Lisa Larsson
ISBN
9789198193107
Mannens Tao: Vägen till lycka, potens och livskraft! En bok om mannens sexualitet och maskulina essens (e-bok)

Mannens Tao: Vägen till lycka, potens och livskraft! En bok om mannens sexualitet och maskulina essens E-bok

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (PDF), Svenska, 2014-06-25
109
Läs i Bokus Reader för iOS och Android.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Varför pratas det så sällan om den manliga sexualiteten i positiva och uppmuntrande ordalag? Den manliga sexualiteten är i grunden, precis som den kvinnliga, en positiv kraft. Förutom att skapa liv skänker den hälsa, åtrå, extas och livsenergi. Det är dags för mannen att återerövra en positiv bild av sin sexualitet. Även mannen har oanade förmågor inom sig, vilket har varit väl känt inom den taoistiska visdomen i årtusenden och män kan bli multi-orgasmiska och få helkroppsorgasm. Mannen behöver återta kontakten både med sitt känsloliv och sin maskulina kraft.

Boken inleds med ett teoriavsnitt om taoism, qigong, sexuell qigong och vad som menas med sexuell energi. Du får lära dig vikten av att skilja på orgasm och ejakulation, hur du kan hålla tillbaka din utlösning och förlänga din njutning. Din relation till dig själv och ditt känsloliv är hänger ofta samman med tidig utlösning, prestationskrav och förmåga till intimitet. Och vad är det som händer i mötet mellan man och kvinna? Varför har vi så svårt ibland att acceptera våra skillnader och hur kan vi bli bättre på att hantera onödiga missförstånd mellan könen? Hur kan mannen frigöra sig från sin sexuella boja och bilden av sin drift som snabb, omedveten och i princip okontrollerbar? Boken tar även upp livets olika skeenden, prostatabesvär och det manliga klimakteriet, andropausen. Till sist kommer övningarna som är speciellt skapade för män. Innehåller även 25 illustrationer.

Boken är berikad med intervjuer och samtal med män om deras upplevelser och erfarenheter kring hälsa, sexualitet och att vara man idag samt intervjuer med qigonglärare. Taos avsikt är inte att skapa en ny macho man som kan ha sex hur länge som helst och alltid är redo. Taos avsikt är inte heller att skapa en mjukisman som bara är inkännande och meditativ. I den nya tiden handlar det inte om antingen eller, utan om både och. Tao vill lära både män och kvinnor en praktisk väg att använda sin livsenergi på och samtidigt fördjupa sin upplevelse av kärlek och frihet i själen. Det finns egentligen bara en väg, den som leder till en djupare kontakt med dig själv och acceptans av den du är. Oavsett läggning, om du är romantiskt lagd eller har en andlig disciplin kan du ha glädje av denna kunskap och dessa övningar.

Irene Andersson har över 25 års utforskande och resande och lärande i olika länder, vilket har lett till en unik kombination av kunskap, erfarenhet och verktyg. Hon kombinerar modern forskning med visdom från olika tanketraditioner som ser till helheten. Hon är certifierad qigonginstruktör sedan 1998 och har utbildat sig på Tao Garden i Thailand, direkt av Mantak Chia samt tillbringat mycket tid tillsammans med taoistiska läromästare i olika länder. Hon är en uppskattad kursledare och föredragshållare och har även skrivit "Kvinnans Tao: Vägen till glädje, njutning och livsenergi!". En bok om kvinnans sexualitet och essens.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mannens Tao: Vägen till lycka, potens och livskraft! En bok om mannens sexualitet och maskulina essens. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Relevant information och bra övningar!
  Taomas, 9 juni 2019

  En av de få böcker i ämnet som förutom bra och väl underbyggd information även har konkreta övningar!
  Det som är unikt med denna bok är kombinationen av västerländska forskningsrön och Taoistisk filosofi. Irene har även en förmåga att göra komplicerade saker lättfattliga och konkreta. Mycket bra som komplement till Kvinnans Tao.

 2. Dålig!
  Tomheten ( :, 2 juni 2018

  Prat, prat, prat en massa ovidkommande information att läsa som alltid med dåliga böcker, utfyllnad.
  Översatta böcker har en framgång bakom sig redan, en sorts garanti.

  Men svenska? Många gånger pratiga värdelösa böcker. Någon som vill tjäna prengar på ett värdelöst författarskap. Slutar nog köpa svenska böcker om det inte är en bok som rekomenderas av någon jag känner. Sorry!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Irene Andersson