Kvinnans Tao : vägen till glädje, njutning och livsenergi! - en bok om kvinnans sexualitet och feminina essens (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
120
Utgivningsdatum
2016-03-11
Upplaga
2
Förlag
ProCreative AB
Illustratör/Fotograf
Lisa Larsson
Dimensioner
224 x 200 x 12 mm
Vikt
385 g
ISBN
9789198193114
Kvinnans Tao : vägen till glädje, njutning och livsenergi! - en bok om kvinnans sexualitet och feminina essens (häftad)

Kvinnans Tao : vägen till glädje, njutning och livsenergi! - en bok om kvinnans sexualitet och feminina essens

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2016-03-11
239
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det är dags för kvinnans sköte och erotiska kapacitet att stiga in i våra medvetanden och stretcha vår föreställningsförmåga. Varför har kvinnans underliv förblivit ett mysterium så länge och vad vet egentligen den "riktiga" forskningen om kvinnans ejakulation? Tao poängterar vikten av att förstå sin kropp för att förstå sig själv. Det är dags för kvinnor att börja tycka om sina kroppar och återta sin förmåga till orgasm och feminina kraft. 

Boken inleds med ett teoriavsnitt om taoism, qigong, sexuell qigong och vad som menas med sexuell energi. Därefter följer en genomgång av kvinnans anatomi och hennes erotiska zoner och flöden då det inom Tao uppfattas som en grund för att utforska den kvinnliga essensen. Trots att kvinnan kämpat sig till positioner i samhället är det i mångt och mycket fortfarande de maskulina värdena som styr. Vidare tar boken upp viktiga förhållningssätt och principer kring hållning, andning, intention och placepoeffekt. Du får även lära om hormonsystemet och vikten av återhämtning, menopausen som något att lära av och inte bli av med och poängen med en stark bäckenbotten, vilket främjar både sexlust och hälsa. Därefter kommer 15 taoistiska övningar som är speciellt anpassade för kvinnor. Innehåller 24 illustrationer i färg.

Ur innehållet:
Taoism och kvinnans qigong
Sex och andlighet
Feng Shui för kroppen
Läkande magi
Kvinnnas anatomi och njutningszoner
Kvinnlig orgasm och ejakulation
Olika orgasmer
Menopausen och livets naturliga cykler
... samt 15 taoistiska övningar

Irene Andersson har undervisat i qigong för kvinnor sedan 1998 och är bland annat utbildad utav Mantak Chia på Tao Garden i Thailand. Hennes över 25 års utforskande, resande och lärande har lett till en uink kombination av kunskap och vektyg som kombinerar modern forskning med visdom från olika tanketraditioner som ser till helheten. Irene är en uppskattad föredragshållare och kursledare samt en erfaren kroppsterapeut och meta-coach. Hon har även skrivit "Mannens Tao", en bok om mannens sexualitet och maskulina essens.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kvinnans Tao : vägen till glädje, njutning och livsenergi! - en bok om kvinnans sexualitet och feminina essens
  2. +
  3. Mannens tao: vägen till lycka, potens och livskraft! : en bok om mannens sexualitet och maskulina essens

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mannens tao: vägen till lycka, potens och livsk... av Irene Andersson (häftad).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kvinnans Tao : vägen till glädje, njutning och livsenergi! - en bok om kvinnans sexualitet och feminina essens. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Boken alla kvinnor borde läsa!
    Phenix (Visby), 16 augusti 2019

    Med ett tydligt bildsnitt, bra språk och med kunskap, förklarar boken det som alla kvinnor har anat om sitt sköte men aldrig fått klar fakta och kunskap i. Kombinationen med förklaringsmodeller jag förstår varvat med praktiska övningar har den här boken fört mig närmare mig själv och fördjupat mitt liv i sängkammaren.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Kvinnans Tao : vägen till glädje, njutnin...