En bok om kärlek och lycka (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Hjärta till Hjärta (del 1)
Antal sidor
34
Utgivningsdatum
2016-10-20
Upplaga
1
Förlag
Maldorma
Originaltitel
En bok om kärlek och lycka
Dimensioner
209 x 132 x 7 mm
Vikt
142 g
SAB
Dokb
ISBN
9789198198430
En bok om kärlek och lycka (kartonnage)

En bok om kärlek och lycka

(1 röst)
Kartonnage,  Svenska, 2016-10-20
79
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Denna bok är banbrytande inom så kallade självhjälpsböcker eftersom den i sin korta enkelhet ändå behandlar allt väsentligt. På endast ett fåtal sidor tar författaren tag i den fråga som förbryllat världens visdomssökare under årtusenden: Hur blir man lycklig? Läsaren får konkreta och handfasta råd i hur de med enkla medel kan förändra livet på kort tid och uppleva häpnadsväckande resultat.

Förändringen hos läsaren börjar redan innan första kapitlet med några enkla rader som går rakt in i hjärtat och med ens påbörjar något. Något som ganska snart letar sig vidare inåt mot än djupare platser och hela tiden bär med sig ett ljus av klarhet och enkel kärlek. Det är en bok som väcker gammal visdom till liv igen på ett så enkelt och greppbart sätt att alla kan ta till sig den.

En bok om kärlek och lycka är för alla som känner att lycka och självkärlek, och genom det också läkning för både det egna jaget och människor i omgivningen, är nästa anhalt på resan. Det är en bok som kommer att förändra livet på ett storslaget sätt för alla som tar till sig dess budskap, men den påverkar även de som inte läst den då de processer den sätter igång hos läsaren skapar ringar på vattnet som ger mervärden för alla som kommer i dess väg.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En bok om kärlek och lycka
  2. +
  3. Jag har testat allt : en guide till att tappa fett och forma kroppen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag har testat allt : en guide till att tappa f... av David Haroun (inbunden).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Magnus Ahlberg

  • Illusionen : en personlig resa mot andligt uppvaknande

    Magnus Ahlberg

    Detta är på många sätt en kontroversiell bok. Den resa vi får följa med på utmanar både de stora religionerna och den moderna vetenskapen, samtidigt som du kan bli tvungen att skärskåda dig själv och dina egna värderingar. Vi lever i en tid där må...