Mål som motiverar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2014-09-22
Upplaga
1
Förlag
Naikutrend
Illustratör/Fotograf
Ossian Veronese, Erika Svanängen, Helen Wohlin Lee
Dimensioner
210 x 150 x 10 mm
Vikt
246 g
SAB
Dokb
ISBN
9789198202205
Mål som motiverar (häftad)

Mål som motiverar

Häftad Svenska, 2014-09-22
119
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
MÅL SOM MOTIVERAR - En bok om att sätta bra mål och att lyckas vare sig du når dem eller inte.

Du kan åstadkomma mer än du tror. Din dröm är kanske fullt möjlig? Tro på dig själv och ta reda på vad som krävs för att nå dit. Även om du inte lyckas nå målet, vinner du ändå något på vägen och kanske till och med får uppleva mer än du någonsin trott.

Mål som motiverar handlar inte bara om hur du sätter mål i vardagen, träningen och arbetslivet - utan också om hur du hanterar motgångar. Det kan ge dig den lärdom du behöver för att lyckas längre fram, med helt andra saker.

Boken ger dig verktyg för att sätta mål att nå dit du vill. Den ger också tips på hur du bäst motiverar en grupp. Mål på arbetsplatsen behöver inte bara vara en siffra på ett papper. Du kan hitta varje individs motivation.

Läs om vanliga människor som lyckats och om dem som kämpar - låt dig inspireras att uppnå det "omöjliga"!

Författaren Helene Kolseth sade upp sig och nådde tre av sina livsdrömmar på mindre än ett år. Hon driver företaget Naiku Trend och har tidigare gett ut "Förbättringsvägen - verktyg & inspiration för företagets utveckling".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Helene Kolseth

  • Ninnis affär

    Helene Kolseth

    Yvonne har ännu inte fyllt 55 och funderar vad hon vill göra med sitt liv. Ska hon behålla tryckeriet hon fått i arv och arbetat på tillsammans med maken Artur? Och vad var det egentligen han försökte säga när han dog mitt i en mening? Vem är pers...

  • Förbättringsvägen

    Helene Kolseth

    Vill du komma igång med förbättringsarbete på ditt företag eller din arbetsplats? Då är Förbättringsvägen boken för dig. Du lär dig hur man driver ett aktivt och systematiskt förbättringsarbete, skapar engagemang hos dina medarbetare, gör kunderna...

Bloggat om Mål som motiverar