Ninnis affär (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Stickis-trilogin (del 1)
Antal sidor
172
Utgivningsdatum
2018-10-19
Upplaga
1
Förlag
Naikutrend
Medarbetare
Kolseth, Helene (form)
SAB
Hc
ISBN
9789198202229
Ninnis affär (häftad)

Ninnis affär

(1 röst)
Häftad Svenska, 2018-10-19
149
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Yvonne har ännu inte fyllt 55 och funderar vad hon vill göra med sitt liv. Ska hon behålla tryckeriet hon fått i arv och arbetat på tillsammans med maken Artur? Och vad var det egentligen han försökte säga när han dog mitt i en mening? Vem är personen på fotografiet i hans privata gömmor?

Ett impulsivt beslut förändrar allt för Yvonne. Plötsligt står hon som ägare till Ninnis Handarbete & Design, men förändringarna tar inte slut där. När hon ska hälsa på sin dotter i Vietnam träffar hon människor som tar henne vidare på äventyr och ger henne en oväntad ledtråd till makens förflutna.

Vi får också stifta bekantskap med Yvonnes vänner i stick- & syjuntan, speciellt Lilian som är några år yngre och mår sämre och sämre i sitt äktenskap. Och Ninnis affär, vad kommer den att betyda för dem båda?

Det här är första delen i Stickis-trilogin. Om mogna kvinnor, drömmar och hemligheter. Både på allvar och med humor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Helene Kolseth

  • Förbättringsvägen

    Helene Kolseth

    Vill du komma igång med förbättringsarbete på ditt företag eller din arbetsplats? Då är Förbättringsvägen boken för dig. Du lär dig hur man driver ett aktivt och systematiskt förbättringsarbete, skapar engagemang hos dina medarbetare, gör kunderna...

Bloggat om Ninnis affär